N1RV Ann-A vertraagd – Gematsu

Ontwikkelaar Sukeban Games hebben vertraagd N1RV Ann-A, het vervolg op VA-11 Hal-A, van zijn eerder gepland 2020-release naar het niet-specifieke venster van ‘wanneer het klaar is’.

“Voorlopig veranderen we N1RV Ann-A‘s releasedatum voor onbepaalde tijd en we zullen onze publieke push naar andere projecten verleggen, ”zei Sukeban Games-schrijver en programmeur Fernando Damas in de aankondiging. “N1RV Ann-A‘s productie zal niet stoppen of vertragen, maar het zal ook een tijdje niet onze belangrijkste promotionele focus zijn. “

Damas voegde eraan toe dat Sukeban Games in de komende maanden mogelijk ook andere projecten zal aankondigen die eerder zullen worden gelanceerd N1RV Ann-A.

Wat betreft waarom N1RV Ann-A vertraagd was, schetste Damas een aantal redenen, waaronder het te laat delegeren van programmeerwerk, creatieve verschillen over hoe het verhaal zou moeten gaan en meer recentelijk het nemen van stappen om de productie op een meer formele manier te hervatten in plaats van de dingen te doen zoals ze kwamen, zoals ze deden met VA-11 Hal-A. De productie werd echter niet aangetast door de andere projecten waar Sukeban Games aan werkt.

Hier is Damas ‘volledige bericht over waarom N1RV Ann-A was vertraagd:

Waarom gebeurt dit in de eerste plaats?

De eerste val van de vertragingen valt vierkant op mijn veld. Wanneer N1RV Ann-A begon met de productie in 2017 als raamwerk voor een ander niet-gerelateerd project dat ook veel tekst nodig had om te worden verwerkt, het was nog steeds [Sukeban Games director Christopher Ortiz] en ik behandelde dingen, dus we bleven werken zoals we deden tijdens de VA-11 Hal-A dagen. Naarmate de tijd verstreek en er veel levensveranderende gebeurtenissen plaatsvonden, weigerde ik de controle over de code op te geven, ook al hadden we nu extra programmeerhanden om ons met alles te helpen. Het resultaat was dat ik zwaar opgebrand was terwijl ik er nog steeds op stond de enige programmeur te zijn, de voortgang was in dit stadium erg traag.

Hoe langzaam vraag je? Toen ik eindelijk de controle over de code opgaf, zodat de game begin 2020 helemaal opnieuw kon worden opgebouwd, was onze programmeur in staat om alles wat ik tot dan toe had gedaan opnieuw op te bouwen door middel van uitleg in ongeveer een maand of minder. Met nog een maand was hij in staat om veel ontbrekende functies toe te voegen die ik heb geschetst, maar hij kon niet op tijd coderen.

Hiermee vraag je je misschien af ​​waarom we geen snellere vooruitgang hebben geboekt. Als het raamwerk klaar was, hoefde je er tenslotte alleen maar verhalen in te stoppen. En het antwoord daarop zijn creatieve verschillen. Door omstandigheden zal ik hier niet in detail treden, er was een intern conflict over hoe het verhaal zou moeten gaan. Het kostte tijd om die problemen op te lossen, maar het eindresultaat is een versie van het verhaal die veel beter is dan alles wat we ons eerder hadden voorgesteld.

Op het moment dat we dit bericht schrijven, hebben we een duidelijk idee van wat de plot is en hoe het zou moeten gaan, en we ondernemen stappen zodat we de productie op een meer formele manier kunnen hervatten in plaats van dingen te blijven doen zoals in de dagen van VA-11 Hal-A waar we de dingen deden zoals ze kwamen. Meer controle betekent een eenvoudigere planning van een planning die cruciaal zal zijn als we alle grote dingen willen bereiken die we willen doen. N1RV Ann-A zowel in als buiten het spel.

U vraagt ​​zich misschien af: “Waarom de datum wijzigen in [when it’s done] in plaats van een duidelijke te geven als u van plan bent een strakker schema te hebben? ” De reden hiervoor is dat door al deze ontwortelingen van het project het op veel fronten effectief is gereset. Er moet nog veel worden gedaan voordat we enige vorm van openbare schattingen kunnen hebben. Datumaankondigingen of aankondigingen van welke aard dan ook zullen waarschijnlijk pas plaatsvinden als we aan het laatste deel van het project zijn. In plaats van volledig radiostil te worden, zijn we van plan een striktere planning te gebruiken om transparanter te zijn tijdens de ontwikkeling en om regelmatig updates te geven over de staat van het project; het is gewoon de releasedatum die een tijdje niet zal worden bekendgemaakt.

Hebben de andere projecten gekannibaliseerd? N1RV Ann-A?

Een vraag die hier misschien bij me opkomt is: “Wacht even, je noemde andere projecten. Hebben die gekannibaliseerd? N1RV Ann-A? ” Niet echt. Sukeban Games bestaat nu uit minstens zes mensen en we hebben voldoende middelen om taken uit te besteden als dat nodig is. Een van de genoemde projecten is zelfs aan de kant gestart in de periode dat ik de controle over de code niet wilde opgeven, een periode waarin geen vooruitgang N1RV Ann-A kon buiten mezelf worden gemaakt omdat ik het in feite gegijzeld hield en mensen zichzelf bezig moeten houden.

Zelfs met minstens twee parallel geschakelde zijprojecten, hebben we voldoende ademruimte waar N1RV Ann-A wordt niet aangetast door een gebrek aan aandacht. Ik ben technisch de hoofdschrijver en planner van dit project en alleen dit project, dus tijdens deze planningsfase worden er geen middelen afgeleid van N1RV Ann-A. Wanneer het tijd is om naar een andere ontwikkelingsfase over te gaan, kunnen we onze middelen dienovereenkomstig inzetten, afhankelijk van de huidige fase van elk project. Het is ons grootste belang dat we ons niet te dun verspreiden.

En persoonlijk heb ik de afgelopen maanden geleerd hoe ik mezelf moet temperen om weer in werkgewoonten te komen die niet afhankelijk zijn van periodes van crunch en burn-out, maar eerder stabiel en constant werk. Een ketting is immers zo sterk als de zwakste schakel en deze schakel moet het tempo opvoeren.

N1RV Ann-A is gepland voor release op PlayStation 4, Switch en pc via Stoom.

READ  Dit uiterst zeldzame exemplaar van de originele NES Zelda gaat echt voor waanzinnig geld
More from Madison Garrett

Je kunt deze PlayStation 5-game gratis downloaden

Aanvankelijk moest je voor Destruction Allstars van PlayStation 5 betalen, maar de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *