Met Microsoft Edge kunt u nu Office-bestanden bekijken zonder ze te downloaden

In een poging Edge-gebruikers de mogelijkheid te geven Office-bestanden te openen zonder ze te hoeven downloaden, heeft Microsoft een nieuwe tuimelschakelaar toegevoegd, waarmee gebruikers presentaties, spreadsheets en documenten binnen Edge kunnen openen. De nieuwe schakelaar is momenteel beschikbaar in het Canarische kanaal, wat betekent dat stabiele en bèta-gebruikers de functie nog niet kunnen gebruiken.

Zodra de schakelaar is ingeschakeld, wordt door op het Office-bestand te klikken een nieuw tabblad geopend waar u het bestand kunt zien en het zal niet beginnen met downloaden zoals Edge Stable doet. Gelukkig heb je ook een optie om het bestand te downloaden voor het geval je het bestand op je lokale opslag wilt opslaan. U kunt het ook opslaan in OneDrive als dat ertoe doet. Bovendien heeft de Office File Viewer-pagina een optie voor gebruikers om het document af te drukken. Om een ​​lang verhaal kort te maken, het is net als hoe u een pdf in een browser opent en het kan later worden gedownload en afgedrukt als u dat wilt.

Foto: Leopeva64-2

U kunt de nieuwe Office Viewer-schakelaar vinden door naar Edge Browser-instellingen> Downloads te gaan. Op de downloadpagina ziet u een schakelaar genaamd “Snel Office-bestanden op internet weergeven met Office Viewer.” Schakel de schakelaar in zodat u Office-bestanden kunt bekijken zonder ze te downloaden.

Foto: Leopeva64-2

Microsoft heeft nog een handige nieuwe functie toegevoegd aan Edge Canary. Edge Team heeft de mogelijkheid toegevoegd om groepen te sorteren op “Recent gebruikt” samen met “Gemaakt op” en “Naam.”

Foto: Leopeva64-2

Zoals eerder vermeld, zijn deze twee functies momenteel beschikbaar voor Canarische gebruikers, maar het goede is dat ze niet beschikbaar zijn achter de vlag. Met andere woorden, u kunt de nieuwe Office-bestandsviewer rechtstreeks vanuit uw browserinstellingen inschakelen. Aan de andere kant vereist de mogelijkheid om groepen te sorteren op “recent gebruikt”, dat u niets in de instellingen hoeft te wijzigen.

READ  SOUNDSELF A TECHNODELIC Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Ondertussen kunt u Microsoft Edge Canary vanaf hier downloaden deze link

Aan de overkant Leopeva64-2

Written By
More from Eda Greene

Mayhem-mods downloaden in de verhaalmodus van GTA 5

Mods zijn een integraal onderdeel van pc-gaming en het is een van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *