De volgende San Jose Sharks-Vegas Golden Knights-game is misschien vurig

De San Jose Sharks hebben misschien iets te zeggen tegen Jonathan Marchesault over wat hij deed op 13 februari toen hij later deze maand weer thuis Vegas Golden Knights speelde.

De Golden Knights hebben misschien iets te zeggen tegen Evander Kane over hun acties in hetzelfde spel.

Met andere woorden, verwacht niet dat de rivaliteit tussen de Sharks-Golden Knights zal afnemen tegen de tijd dat de twee teams elkaar weer ontmoeten op 25 februari in het SAP Center.

Verdediger Radim Simek werd afgelopen weekend in de geblesseerde reserve geplaatst vanwege een ziekte van het bovenlichaam na hun botsing met Jonathan Marchesault in het SAP-centrum op zaterdag.

Simic reist met de Sharks naar St. Louis, maar hij zal donderdag of zaterdag niet spelen tegen de Blues, hoewel hij op maandag zou kunnen spelen wanneer de San Jose Minnesota Wild organiseert in een wedstrijd die is verplaatst van 23 april.

Marchessault toerde Simek tegen de finishborden terwijl Simek vroeg in de tweede periode de schijf achter het net van Sharks speelde. Even later werd Simk, die nog steeds duizelig was van de klap, door Marchessault onderzocht in het ribgebied.

Simk slaagde erin om bij de haaienstoel te komen, maar ging onmiddellijk naar de kleedkamer en kwam nooit meer terug. Geen enkele speler is ooit de Marchessault Sharks tegengekomen, hoewel velen zeiden dat ze geen onbedoelde screening hadden gezien.

Coach Bob Bogner is ervan overtuigd dat de Sharks beter zullen omgaan met situaties waarin tegenstanders proberen vrijheden te nemen tegen een van hun spelers. Hij wil het probleem absoluut niet opnieuw bij zijn spelers neerleggen.

READ  Na steun aan het Congres claimt Rajasthan Party BTP Kingmaker Tag

“We hebben veel gepraat over hoe we probeerden met cultuur om te gaan, en er kwamen veel goede dingen uit een aantal van de veranderingen die we hadden aangebracht”, aldus Bogner.

“Ik denk dat dit gewoon weer een leerervaring is. Vaak is het niet normaal voor veel jongens. Ik weet dat het spel een beetje is veranderd, maar dat is iets – en ik zei dit tijdens mijn ontmoeting – dit zal de de laatste keer moet ik erover praten. Ik denk dat ze begrijpen waar mijn verwachtingen zijn en de cultuur die we hier proberen te creëren. ”

Ryan Donato zei dat er geen grijs gebied is waar Boughner is.

“Blijkbaar was (Bogner) helemaal niet blij, en hij maakte het duidelijk”, zei Donato. “Aan het eind van de dag, (Simic) teamgenoot van het team, moet je voor hem opkomen, wat er ook gebeurt in deze situatie.

“Het was niet zoals (Ryan) Reeves of iemand die zo eng is. (Marchesault) speelt hard en het is moeilijk. Maar je moest vasthouden aan een teamgenoot, en dat was een voor de hand liggende positie. Om eerlijk te zijn, sommige jongens niet eens weet wat er is gebeurd. Maar. Er is een man vermist en er zijn tijden om zijn rug te ondersteunen en dat was er zeker een van. ”

Vorige maand was Bogner ook boos dat er geen Shark-speler aanwezig was in de verdediging van Mario Ferraro nadat hij en Wild Jordan Greenway-aanvaller op 22 januari aan een worstelwedstrijd waren begonnen.

READ  Het verhaal van Cyberpunk 2077 zal "iets korter" zijn dan The Witcher 3 na "klachten" van spelers

Een deel van de kwestie kan het personeel zijn. Na het tackelen van verdediger Brendan Dillon en spits Barclay Godreau – twee spelers die bleven bij hun teamgenoten – in de handelsdeadline van 2020, hadden de Sharks niet veel individuen om de rol te vervullen.

Team Sharks tekende later opnieuw bij Stefan Nuisen en bracht stoere Curtis Gabriel binnen. Maar Noesen speelde zaterdag niet en Gabriel was waarschijnlijk een van de spelers die niet hadden gezien wat er gebeurde.

“Ik denk dat we veel mannen hebben die voor elkaar zorgen, en ik hoop dat dit het einde van dat gesprek is, en daar zullen we niet meer mee te maken hebben, omdat ze ervoor zorgen dat ze” voor elkaar zorgen. , ‘Zei Bogner.

Na de wedstrijd van zaterdag, de 3-1 overwinning in Vegas, vonden sommige Golden Knights-spelers dat Kane oneerlijk over Reilly Smith was gesprongen. De twee kwamen in het midden van de derde periode in botsing voordat ze in een worstelwedstrijd gingen en op het ijs vielen.

More from Madison Garrett

Worldbuilding voor asymmetrische spionagesamenwerking in werking: Tango – PlayStation.Blog

In Operation: Tango fungeren jij en je partner als een agent, engel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *