Met Nintendo Switch-update kunnen schermafbeeldingen naar slimme apparaten worden verzonden

Met Nintendo Switch-update kunnen schermafbeeldingen naar slimme apparaten worden verzonden

Nintendo heeft een firmware-update uitgebracht (Ver.11.0.0) voor de Switch gisteren. De systeemupdate kan via internet worden gedownload om er een gebruiksvriendelijke ervaring van te maken. De grootste afhaalmogelijkheid van deze update is dat gebruikers nu schermafbeeldingen en video-opnames naar hun slimme apparaten kunnen overbrengen. Verschillende fixes, nieuwe bruikbaarheid en stabiliteit voor het platform zijn ook in deze update gepatcht.

Met deze nieuwe 11.0.0. update, kunnen gebruikers maximaal tien afbeeldingen en één video-opname tegelijk overbrengen naar hun slimme apparaten. Om de overdracht van deze mediatypen te starten, moeten gebruikers naar het Albumpictogram gaan, op de gewenste media klikken om over te dragen, en er zal een nieuwe “Smart to Smart Device” -optie zijn. De overdracht wordt voltooid door de QR-code te scannen die op de Switch verschijnt: afhankelijk van het smartapparaat moeten gebruikers mogelijk een QR-app downloaden om de code te scannen. Raadpleeg voor meer informatie over het proces voor deze overdracht Nintendo’s ondersteuningsdienst.

Nintendo streeft er voortdurend naar om de functionaliteit van zijn systemen en diensten te verbeteren om de gemakkelijkste en meest gebruiksvriendelijke ervaring mogelijk te maken. Als onderdeel van deze inspanningen stellen we Nintendo Switch-systeemupdates beschikbaar om te downloaden via internet.

De andere patches die door deze update kwamen, waren een nieuw Nintendo Switch Online-pictogram dat aan het startmenu was toegevoegd, automatische downloads waarvan een back-up werd gemaakt in de Save Data Cloud, een nieuwe Trending-functie, gebruikers kunnen prioriteit geven aan meerdere downloads en kopiëren naar een computer via De USB-verbindingsfunctie is ook toegevoegd.

De update zou automatisch moeten worden gedownload wanneer ze zijn verbonden met internet, maar gebruikers kunnen indien nodig handmatig downloaden door naar hun systeeminstellingen te gaan.

READ  Een gratis boek over giftige planten in Virginia is beschikbaar om te downloaden
Written By
More from Eda Greene

Sprookje inactief spel The Owl and Lighthouse nu verkrijgbaar op mobiel | Lidwoord

Wooden Wolf Technology heeft The Owl and Lighthouse uitgebracht op iOS- en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *