Met NVIDIA kunnen gamers 1080p pc-games rechtstreeks in Chrome spelen met behulp van het nieuwe GeForce Now Cloud-spelsysteem


Met NVIDIA kunnen gamers 1080p pc-games rechtstreeks in Chrome spelen met behulp van het nieuwe GeForce Now Cloud-spelsysteem (
Schermopname van JayzTwoCents YouTube
)

Voor degenen die NVIDIA’s cloud gaming-service willen proberen, zelfs zonder de applicatie te hoeven installeren, is er nu een andere manier om hier toegang toe te krijgen via een computerbrowser! In principe kunnen spelers games spelen op Google Chrome Server, maar het belangrijkste is dat ze games kunnen spelen met een resolutie van 1080p!

Werkt GeForce nu echt?

XDA geeft aan Dat de officiële release-opmerkingen voor het nieuwe GeForce Now versie 2.0.27 Het onthult eigenlijk experimentele ondersteuning voor de eerder genoemde Chrome-browser op zowel macOS als Windows. Hoewel er wordt gezegd dat het alleen voor specifieke browsers is, hebben sommige mensen naar verluidt dit op sommige oudere versies kunnen uitvoeren.

Als het om andere platforms gaat, Engadget verhaal Hij merkt op dat GeForce NOW “mogelijk werkt” op platforms zoals Linux en enkele andere. Ze worden echter nog niet ondersteund. Er is nog steeds geen officiële aankondiging of ze op een later tijdstip in de toekomst wel of niet zullen worden ondersteund.

GeForce Now versie 2.0.27

Er circuleren momenteel berichten dat GeForce Now op andere platforms kan werken Reddit Die zich richten op versie 2.0.27 die native Chrome-ondersteuning biedt. Er waren ook specifieke opmerkingen over dit onderwerp die mensen lieten zien hoe ze moesten doen wat ze deden, namelijk het op oudere versies van andere platforms draaien.

Voor vaste klanten die toegang hebben tot het correct ingeschakelde platform, is de mogelijkheid om gewoon door de website te bladeren echt voldoende om het allemaal te starten. NVIDIA heeft naar verluidt een bepaalde manier toegevoegd waarop ze GeForce Now kunnen delen door de gegeven link eenvoudig naar vrienden van gamers te sturen.

READ  10 beste open-wereldkaarten in pc-geschiedenis, gerangschikt

Lees ook: Bekijk: de gebruiker heeft de GeForce RTX 2070 op een meer praktische manier geüpgraded van 8 GB naar 16 GB GDDR6-geheugen

GeForce Now-details

Er komt ook een gloednieuwe sneltoets + knop waarmee spelers games rechtstreeks op hun bureaublad kunnen plaatsen. Er is zelfs enige ondersteuning klaar voor Apple’s nieuwe M1 Macs, aldus Details op hun website.

GeForce Now werd eigenlijk bijna een jaar geleden gelanceerd en heeft sindsdien ondersteuning voor gamestreaming aan iOS kunnen toevoegen met behulp van de Safari-browser, en het heeft de toegang al ondersteund door het gebruik van Chrome OS. De nieuwe aanpak van NVIDIA is compleet anders dan bij andere services.

NVIDIA verschilt nu van andere services doordat gebruikers naar verluidt hun games kopen via de ondersteunde winkels en er nog steeds toegang toe hebben, zelfs buiten de stream. Er werd opgemerkt dat het lidmaatschapsabonnement van de Purchasing Founders spelers toegang zou moeten geven tot hoogwaardige graphics, samen met RTX, prioriteitstoegang en langere gamesessies van zes uur. Aangezien NVIDIA hard aan het GPU-front heeft gewerkt en tegelijkertijd moeite heeft gedaan om de vraag bij te houden (wat een goed probleem voor hen is), is het echt niet verwonderlijk dat het bedrijf nu ook naar streaming gaat met GeForce Now.

Gerelateerde artikelen: CES 2021 Nvidia lanceert goedkopere GeForce RTX 3060 en RTX 30 GPU’s met 10x beam tracking-mogelijkheid dan GTX 1060

Dit artikel is geschreven door Tech Times

Geschreven door Urian Buenconsejo

Ⓒ 2018 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Reproduceer niet zonder toestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *