Met Xbox Game Pass kun je EA Play-games al vooraf laden, hoewel je moet wachten om ze te spelen

De toegang wordt pas op 10 november mogelijk gemaakt, maar u kunt ze nu downloaden om het werk vooruit te helpen.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass is een service die nooit stopt met uitbreiden met nieuwe inhoud, en in november zal EA Play met games van Electronic Arts verschijnen. Hoewel de vakbond pas op 10 november zal plaatsvinden, valt dit samen met de lancering van Xbox Series X, Xbox-gebruikers je kunt nu EA-games vooraf laden op hun consoles op weg naar die datum, zegt redacteur Tom Warren van The Verge.

Een feit dat later ook door GameSpot is bevestigd. Volgens de eerder genoemde media, Xbox-gebruikers met een actief abonnement op Game Pass Ultimate ze kunnen nu downloaden en installeren op hun consoles EA Games spelen via de service van Microsoft. Een manier om werk gedaan te krijgen, om geen speelmoment te verliezen wanneer EA Play en Xbox Game Pass lid worden.

Natuurlijk, zoals u zich kunt voorstellen, de spellen zijn pas op 10 november toegankelijk, dus doe niet te veel moeite om ze te starten voordat de afgesproken datum aanbreekt. Op Xbox, zoals de EA Play-catalogus laat zien op de officiële website, biedt de service meer dan 70 complete games om van te genieten, met namen als FIFA 20, Battlefield V, NFS Heat en A Way Out.

Bovendien, en zoals het duidelijk heeft gemaakt Microsoft In het verleden herinneren we je eraan dat Xbox One-games die op een externe harde schijf zijn geïnstalleerd, rechtstreeks op een Xbox Series X en S kunnen worden gespeeld. Een goede manier om je voor te bereiden op de première volgende week. Als u meer wilt weten over de volgende console van Redmond, in dit artikel bieden we je volledige impressies van Xbox Series X.

READ  GameStop maakt best verkochte AAA PS4- en Xbox One-game voor slechts $ 1,49

Meer over: Xbox Game Pass, EA Play, Xbox One, Xbox Series X en Electronic Arts.

Written By
More from Vanessa Hale

Katana Kata is een gevaarlijke Souls-achtige game op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, pc en switch

Katana kata, wat een prachtige uitdrukking. dit betekent “Een methode of vorm...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *