Metal Slug is terug als een tactische game met roguelike-elementen

Uitgever Dotemu kondigde tijdens de aankondiging van Metal Slug aan dat een netwerkgebaseerde RPG met “roguelike-elementen” Zomer Jeff Keighley Game Festival. het heet Metal Slug-tactiekenDe releasedatum is niet bekend gemaakt. Spelers kunnen al een verlanglijstje maken in de game Op een Windows-pc via Steam.

De trailer, die we hierboven hebben opgenomen, ziet er net zo leuk uit – hij behoudt de op pixels gebaseerde kunst en energieke gameplay, en verandert de gameplay van de originele hardloop- en geweerstijl en maakt het een meer tactische titel.

Dit is het stadion rechtstreeks van Dotemu:

Metal Slug-tactieken Marco, Eri, Fio en Tarma worden herenigd terwijl ze het Peregrine Falcon-team leiden op een nieuw slagveld door strategische en dynamische gevechten. Spelers gebruiken klassieke Metal Slug-wapens, profiteren van skilltrees, extraatjes en een superadrenaline-aangedreven aanvalssysteem om de schurken uit de serie te slim af te zijn en te vernietigen.

Metal Slug-tactiekenUitdagende missies bouwen levels uit verschillende combinaties van handgemaakte terreindozen, waardoor de gevechtslay-outs onvoorspelbaar worden en ervoor zorgen dat gevechten worden gewonnen door een berekende strategie in plaats van te onthouden. Roguelite-items maken missies zeer herhaalbaar en overwinningen voelen echt verdiend aan, maar als een sluwe ploeg of demonische baas aanhoudt, zijn de rondes snel weer binnen.

READ  Duizenden euro's gevraagd voor iPhones met Fortnite op Marktplaats en eBay | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Amazon Giving Away 2020 gratis voor Prime-abonnees

Amazon geeft alle Prime-abonnees de 2020-game gratis, zonder beperkingen. Elke maand biedt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *