Metroid Surprise lekt voor E3 2021

een metroidDe grote verrassing die Nintendo waarschijnlijk zou hebben voor E3 2021 is uitgelekt voorafgaand aan het evenement en zijn eigen Nintendo Direct. Volgens Nintendo zelf zal de E3 2021 Direct vooral gericht zijn op games die dit jaar uitkomen, wat hun verschijning waarschijnlijk zal uitsluiten van Metroid Prime 4, tenzij men een uitzondering op deze regel is. Hij zei dat, terwijl Metroid Prime 4 Het is misschien niet aanwezig op E3 ​​2021, metroid Als serie zou het een grote rol kunnen spelen in de show.

De lekken komen eerst van Nintendo’s Insider en Leak, Emily Rogers, die beweert “zelfverzekerd” te zijn nieuw metroid Het spel komt dit jaar uit. Als dit het geval is, zal dit zeer binnenkort moeten worden onthuld. Bovendien, Jeff Groep bevestigde dat hij verwachtte metroid Om op E3 ​​2021 te zijn.

Helaas eindigen hier de lekken, zonder details. Als een bestand metroid Het is dit jaar uitgebracht en het is nog niet onthuld, het is waarschijnlijk iets op kleinere schaal.

Zoals je zou verwachten, heeft Nintendo hier geen commentaar op gegeven, en we verwachten niet dat dit om een ​​hele reeks redenen zal veranderen, waaronder het feit dat E3 2021 net om de hoek staat en er geen reden is om Nintendo te verwennen met verrassingen . Commentaar op de geruchten. Als hij echter feedback of gegevens geeft, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt.

Voor meer dekking over alles metroid, en alles over de Nintendo Switch, en alles over Nintendo in het algemeen – inclusief alle andere recente geruchten en lekken – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  PlayStation Plus Games november 2020 met de eerste PS5-game

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Wat wil je zien van? metroid andere Metroid Prime 4?

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *