Metroidvania FIST: Forged In Shadow Torch werd plotseling gelanceerd op Steam, met ray tracing en DLSS

FIST: Forged In Shadow Torch heeft misschien een van de iets geliktere achtergrondverhalen die we hebben gezien, maar nadat het vorige maand op PlayStation-platforms werd gelanceerd, bleek het een solide kijk te zijn op de klassieke metroidvania-formule. Het is nu plotseling op pc, met een heleboel extra grafische functies om het wachten de moeite waard te maken.

Misschien heb je in het verleden FIST al op pc gespeeld, bedankt Aanbieding beschikbaar op SteamDe pc-versie werd afgelopen weekend eindelijk volledig gelanceerd, ongeveer een maand nadat deze was verwijderd van de PS4- en PS5-tegenhangers. De pc-versie is voorzien van ray tracing, DLSS en Nvidia’s Reflex-technologie voor verbeterde prestaties en reactievermogen.

Als je FIST in het verleden nog niet hebt gezien, het is een zijwaarts scrollend platformspel met de nadruk op melee-gevechten, dat zich afspeelt in een ‘dieselpunk’-wereld bevolkt door antropomorfe dieren. PlayStation-versies werden goed beoordeeld bij de lancering en kregen een beoordelingsgemiddelde van 80 punten, zoals: OpenKritiek aanbiedingen.

Bekijk hieronder enkele van de verbeterde visuele functies.

Voor meer platformgames kun je deze link volgen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Metroidvania FIST: Forged In Shadow Torch plotseling op Steam, met ray tracing en DLSS”, “type”: “news”, “category” : “ vuist-gesmeed-in-schaduw-zaklamp” }, “gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” Antiidelay “,” genre “:” RPG “,” title ” : ” FIST: Forged In Shadow Torch”, “Soorten”:[“RPG”]}}}}

READ  De ontwikkelaar van Little Nightmares 2 gaat naar een nieuw IP-adres, Bandai Namco "activeert" om door te gaan
Written By
More from Max Mcgee

Halo Infinite wordt officieel gelanceerd in de herfst van 2021

Halo Infinite was oorspronkelijk gepland om samen met de Xbox Series X...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *