Nieuwe Dreamlight Valley-opslag en automatische sortering komen in de volgende update

Nieuwe Dreamlight Valley-opslag en automatische sortering komen in de volgende update

voor jou Disney Dreamlight Vallei Volgens ontwikkelaar Gameloft zullen de opslagopties binnenkort aanzienlijk verbeteren. Inderdaad een van de meest vreugdevolle levens spellen op pc sinds de release in 2022, belooft de enorme roadmap een spannend jaar voor de boeg Disney Dreamlight Valley Encanto-update Vrijgeven in februari. Nu heeft de ontwikkelaar een van de meest gevraagde functies op de kaarten geplaagd om eerder vroeger dan later aan te komen.

De eerste van vier majors Disney Dreamlight Valley-updates Momenteel in de maak voor 2023, zal de update van februari de introductie van Encanto Mirabel als personage aan boord zien, evenals ieders favoriete sneeuwpop, Olaf. Het zal ook de komst zijn van Star Path’s jubileumviering van Disney’s 100 jaar, wat heel spannend zou moeten zijn – maar misschien is het beste nieuws voor oude spelers een groot aantal verbeteringen in de kwaliteit van leven, waaronder de eerder genoemde opslagupdate.

Dreamlight Valley-opslagupgrade Gameloft plaagde al eerder, maar hoofdproducent Manea Castet heeft nu wat meer details verduidelijkt. Praten met geribbeldSpelers kunnen de introductie van verschillende soorten kisten verwachten om je organisatie te helpen verbeteren, zegt Castet, samen met automatische sortering en automatische selectietools om alles sneller en handiger op te bergen.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​paneel toe te voegen om te laten zien wat er in een kist zit zonder deze te hoeven openen, wat het leven een beetje vanzelfsprekender maakt – het is absoluut een elegantere oplossing die een museumachtig element weergeeft op werkbladen die ik en velen andere spelers hebben zich omgedraaid om te proberen te onthouden wat ze in elke kist hebben gestopt.

READ  Sea of ​​Stars DLC voor indiegame GOTY wordt 'mysterieus en grillig'

Castet zegt dat deze veranderingen in de kwaliteit van leven naar verwachting in de februari-update zullen verschijnen, die naar verwachting ook meer aanpassingsmogelijkheden voor de Vallei zelf zal introduceren, waaronder nieuwe Dreamlight Valley huiskleuren Om het uiterlijk van het huis van je personage te veranderen.

Kijk eens op onze site Disney Dreamlite Valley-gids Voor alle beste hints, tips en trucs die je nodig hebt om je magische reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, of je nu een nieuwkomer of een veteraan bent. Blijf op de hoogte met PCGamesN om te ontdekken wat er nieuw is op PCGamesN Volgende update Dreamlight Valleyplus meer van het beste Disney-spellen op pc als je je 100ste verjaardag in stijl wilt vieren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *