Mets ‘Dominic Smith krijgt een grote hit, maar faalt op de grootste plek

Mets ‘Dominic Smith krijgt een grote hit, maar faalt op de grootste plek

Dominic Smith had zoveel gedaan als de gelegenheid hem toestond. Toen kwam er geen betere gelegenheid.

Smith bleef profiteren van de toegenomen speeltijd sinds het vertrek van Yoenis Cespedes en kwam erdoorheen door een solo-homer te verpletteren in het bovendek van Citi Field in het rechter veld in de tweede inning van de wedstrijd van vrijdag tegen de Marlins. Het was Smith’s teamhoge achtste RBI in zijn 19e slagbeurt van het seizoen.

“Ik had het gevoel dat ik er gelijk in had”, zei Smith over zijn tweede homer van het seizoen. “Ik wilde gewoon op tijd zijn en heb er een flinke slag op gemaakt.”

Toen het 4-3-verlies was voltooid, bevlekte één zwaai zijn herinnering aan de nacht.

Toen hij op de plaat kwam in de achtste met één uit, de honken vol en de Mets onderuit, viel Smith achter met 0-2 in de telling, voordat hij naar ondiep centrum vloog. Wilson Ramos volgde met een groundout die de inning afsloot en de Mets zouden nooit meer dreigen.

“We kregen een situatie waarin de honken vol waren en het gelijkmakende punt op de derde plaats en het winnende punt op de tweede plaats en helaas kon ik de klus niet klaren”, zei Smith. ‘We moeten die runs pushen [across]. Ik moet de klus klaren. “

Dominic Smith vliegt naar ondiep middenveld met de honken vol tijdens de achtste inning van de 4-3 nederlaag van de Mets tegen de Marlins op vrijdagavond.
Dominic Smith vliegt naar ondiep middenveld met de honken vol tijdens de achtste inning van de 4-3 nederlaag van de Mets tegen de Marlins op vrijdagavond.NY Post: Charles Wenzelberg

Jeff McNeil en Amed Rosario keerden beiden terug van afwezigheid van meerdere wedstrijden. McNeil had niet meer gespeeld sinds hij van de wedstrijd van maandag tegen de Braves werd bekrast met een lage rechter intercostale spanning (rug). Rosario was ook uitgeschakeld sinds maandag, toen hij werd getrokken met een strakke linker quad.

READ  The Last of Us Part 1 remake bevat een ongelooflijke nieuwe versie van Tess

Luis Rojas klonk optimistisch dat Robinson Cano terug zou kunnen zijn als zijn minimumverblijf van 10 dagen op de geblesseerde lijst voorbij is. De 37-jarige tweede honkman nam grounders voor de wedstrijd van vrijdag.

“Hij maakt goede vorderingen en reageert heel goed op de behandeling”, zei de manager van Mets.


Robert Gsellman zal binnenkort zijn langverwachte terugkeer maken.

De reliever verscheen voor het laatst in een wedstrijd op 11 augustus en voegde zich vrijdag weer bij de Mets, die op 22 juli op de lijst van geblesseerden stond met rechter triceps tendinitis. Gsellman zei dat een groot deel van zijn recente afwezigheid een voorzorgsmaatregel was, en maakte zich geen zorgen nadat hij het afgelopen jaar een tweede blessure aan zijn werparm had opgelopen.

‘Ik voelde wat problemen met mijn armen toen ik op het kamp kwam. Het was niets belangrijks, ‘zei Gsellman. “Het was gewoon rustig aan doen en ervoor zorgen dat ik helemaal gezond was. Ik ben nu weer normaal.

“Wat ze ook nodig hebben, ik ben hier voor … ik denk dat ik zeker kan helpen.”


JD Davis sloeg 1-uit-4 met een RBI en plaatste een career-high met zijn 11-game hitting streak. … Pete Alonso sloeg 2-uit-4 met zijn eerste tweehonkslag van het jaar en brak een droogte van negen wedstrijden zonder een extra honkslag. … Brandon Nimmo verlengde zijn career-high on-base streak naar 20.


Werper Daniel Zamora en outfielder Ryan Cordell kregen een optie naar de alternatieve trainingslocatie van het team. Infielder Luis Carpio werd toegevoegd aan de 60-man spelerspool van het team.

READ  Commonwealth Games Association opgericht door Indan Olympic Association voor 2020-21

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *