Mangaluru-vrouw aangereden door auto, gesleept voor lokale stop, de bestuurder betrapt op camerabeelden

Mangaluru-vrouw aangereden door auto, gesleept voor lokale stop, de bestuurder betrapt op camerabeelden

Twitter

In Mangaluru vond een gruwelijk ongeval plaats. Op sociale media kwamen camerabeelden naar voren van een vrouw die door een auto wordt gesleept nadat ze op het kruispunt was aangereden. Het ongeval vond plaats bij de Kambla Junction.

CCTV-beelden van een vrouw die door een auto is aangereden

In CCTV-video op internet, een druk kruispunt zoals getoond in Mangaluru, Karnataka. Het volgende moment raakt een auto een vrouw op een scooter, terwijl ze valt, blijft de chauffeur haar een paar meter met de auto slepen. De auto blijft over haar heen rijden totdat de lokale bevolking de chauffeur stopte.

Het incident vond vrijdag plaats op het knooppunt Kadri Kambla. De auto werd naar verluidt bestuurd door een oudere persoon die de tweewieler niet kon zien. De vrouw werd niet alleen aangereden, maar ze werd ook door de auto gesleept. De lokale bevolking en het politiepersoneel stopten de auto.

Ze waren in staat om de gewonde vrouw onder de auto vandaan te halen. Volgens rapporten hielp het congres MLA UT Khader die op dat moment in de buurt was, de vrouw naar een ziekenhuis te verplaatsen. De vrouw is toevallig een 22-jarige Vanishree Bhat en verkeert nog steeds in kritieke toestand.

Terwijl de lokale bevolking de oudere chauffeur MLA ging aanvallen, onderschepte UT Khader de meldde Mangalorean. Nu is de zaak ingediend bij het politiebureau van Kadri East. Verdere details worden verwacht en zullen worden gepubliceerd zodra ze worden ontvangen.

READ  De bewoners van het eiland komen in een sabelbotsing en eindigen met een roadtrip in een drievoudig glijdend spel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *