Yankees ‘Clint Frazier vecht tegen’ een beetje plantaire fasciitis ‘

Yankees 'Clint Frazier vecht tegen' een beetje plantaire fasciitis '

Door twee Yankees intrasquad-spellen is Clint Frazier niet in het outfield opgedoken vanwege een voetprobleem, hoewel het niet ernstig genoeg was om hem ervan te weerhouden een DH te zijn.

“Clint heeft een kleine plantaire fasciitis gehad, maar het heeft hem echt niet tegengehouden.” We hebben hem tegengehouden in het vroege vertrek om hem in het outfield te krijgen, ’zei Aaron Boone tijdens een Zoom-oproep na een springtraining 2.0-training woensdag in het Yankee Stadium.

Volgens de manager hield het voetprobleem Frazier woensdag niet tegen toen er geen intrasquad-wedstrijd was.

“Hij sprintte vandaag en deed al zijn veldwerk,” zei Boone. ‘Base running en, uiteraard, hit. Ik verwacht niet dat het hem veel zal vertragen. We doen het bij het begin nogal rustig met hem. ’’

Voordat COVID-19 de eerste drie maanden van het schema wist, had Frazier een legitieme kans om linksvelder van de Yankees ‘Opening Day te zijn – aangezien Brett Gardner Aaron Hicks in het centrum zou vervangen en Mike Tauchman het rechts van Aaron Judge zou overnemen. Dat zou Frazier de baan links hebben gegeven.

Clint Frazier
Clint FrazierN.Y. Post: Charles Wenzelberg

Nu de openingsdag gepland is voor 23 juli, zijn Judge en Hicks gezond en zal Frazier vechten om deel uit te maken van het 30-man roster dat de eerste twee weken zal duren voordat het krimpt naar 28 en uiteindelijk naar 26.

Als aanvulling op Frazier’s strijd om het team te maken, zijn de Yankees erg serieus over het kijken naar Miguel Andujar in het linker- en rechterveld.

READ  De JRPG Alterium Shift in retrostijl wordt op 6 juli gelanceerd via Steam Early Access

Joe Girardi keert later deze maand terug naar het Yankee Stadium als manager van de Phillies voor een oefenwedstrijd tegen het team dat hij hielp bij het winnen van drie World Series van 1996-99 als speler en leidde van 2008-17 en won de World Series in 2009.

“Ik denk dat het raar zal zijn omdat ik niet gewend ben om in de andere dugout of de andere kleedkamer te gaan. Maar het zou goed zijn om terug te gaan. Maar het zal een beetje anders zijn. Ik moet ervoor zorgen dat ik niet de verkeerde deur in draai als ik de trap afkom, en ik denk dat we anders komen dan het bezoekende team, dus dat zou moeten helpen. Ik zal niet leiden, ik zal volgen om ervoor te zorgen dat ik naar de juiste plaats ga ”, zei Girardi woensdag tijdens een Zoom-oproep vanuit Philadelphia.

Girardi en voormalig Yankees shortstop Didi Gregorius zullen op 20 juli in Yankee Stadium zijn, en nadat de Yankees twee wedstrijden van het reguliere seizoen hebben gespeeld in Philly op 27 en 28 juli, ontmoeten de teams elkaar op 29 en 30 juli in The Bronx, waar ook het huis van de Yankees is. opener.

Op de vraag wat zijn beste openingsdag in het stadion was, nam Girardi George Steinbrenner op.

“Het moet 2010 zijn geweest, om de [2009 World Series] bel naar meneer Steinbrenner, dat moet mijn dierbaarste herinnering zijn. Er zijn veel goede herinneringen omdat we hebben gewonnen in ’96, ’98. … Maar er is iets heel bijzonders dat ik hem heb kunnen geven voordat hij overleed. Het was speciaal voor mij ”, zei Girardi over The Boss, die halverwege het seizoen 2010 stierf.

READ  Xbox-update van maart brengt Auto HDR en FPS Boost-omschakeling

Masahiro Tanaka werkte woensdag binnen en buiten.

“Nog steeds op dit moment, maar hij doet het redelijk goed”, ’zei Boone over Tanaka, die zaterdag een hersenschudding opliep toen hij in het hoofd werd geraakt door een geslagen bal van de knuppel van Giancarlo Stanton tijdens een gesimuleerde wedstrijd.

Rechtshandige Jonathan Loaisiga voltooide zijn intake-testproces en gooide woensdag een bullpen-sessie in Yankee Stadium.

“Hij moet goed zijn om te gaan en voorlopig hebben we hem zaterdag, een paar beurten, maar hij zag er goed uit vandaag”, ’zei Boone.


De Yankees plaatsten DJ LeMahieu en Luis Cessa op de COVID-19-lijst en nodigden rechtshandige Adonis Rosa uit voor een lentetraining.

LeMahieu en Cessa zijn thuis in quarantaine en moeten de innameprotocollen voor COVID-19 doorstaan ​​voordat ze het stadion binnengaan. De zetten zijn niet achterhaald omdat er geen minimum of maximum dagen zijn die een speler moet doorbrengen op de COVID-19 IL.


Kyle Higashioka nam woensdag deel aan vroege fielding-fundamentals, een dag nadat de catcher als DH werd gekrast in een intrasquad-wedstrijd.

Tijdens de intrasquad-wedstrijd van dinsdagavond was er verwarring over de vraag of een bal om de diamant kan worden gegooid na een uitwedstrijd onder de nieuwe richtlijnen.

Na navraag bij de medische staf kreeg Boone te horen dat spelers ontmoedigd zijn om de bal rond te gooien.

“Maar ik denk dat er een beetje uitweiding is over het feit dat als een aantal jongens de bal in de loop van een spel behandelt, die bal normaal gesproken wordt weggegooid”, ’zei Boone. ‘Ballen worden sowieso altijd weggegooid. Misschien is dat nu iets meer. Maar ik denk dat het gewoon voorkomt dat veel jongens de bal hanteren tijdens een bepaald spel. Maar tegenwoordig, pre-COVID, als een bal eenmaal in het spel is, wordt hij vrij snel weggegooid. ”

READ  Bethesda Launcher sluit op 11 mei

De Yankees hadden woensdag geen intrasquad-wedstrijd toen ze aan het trainen waren, maar spelen er zowel op donderdag als vrijdag.


Stanton werkte onlangs samen met Lovate Health Sciences International onder Six Star Pro Nutrition en hielp 18.000 porties proteïne te doneren om eerstehulpverleners in New York City, Miami en de Boys and Girls Clubs in LA te ondersteunen voor hun inzet voor jongeren en hun families terwijl ze de gezondheids- en economische effecten van COVID-19.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *