Michael Shannon voegt zich bij de cast van ‘Nine Perfect Strangers’ van Hulu

Michael Shannon voegt zich bij de cast van 'Nine Perfect Strangers' van Hulu

De cast van Negen perfecte vreemden wordt steeds perfecter en vreemder.

Michel Shannon is de laatste naam die zich aanmeldt voor de Hulu-serie en voegt zich onder meer bij de eerder aangekondigde castleden Melissa McCarthy, Nicole Kidman, Manny Jacinto, Luke Evans en Tiffany Boone.

De show, die meer dan een jaar geleden groen licht kreeg van Hulu, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Big Little Lies auteur Liane Moriarty. Het vindt plaats in een boetiek gezondheids- en wellnessresort dat genezing en transformatie belooft, terwijl negen gestresste stadsbewoners proberen een betere manier van leven te vinden. Tijdens deze tiendaagse retraite waakt ze over de resortleider Masha (Kidman), een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Deze negen ‘volmaakte’ vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

Shannon neemt deel aan de reguliere rol van Napoleon, die eenvoudig wordt beschreven als een van titulaire vreemden.

De acteur zette zijn terugkerende rol in de surrealistische truTV-serie voort Thuis bij Amy Sedaris eerder dit jaar. Anders dan dat, zijn recente tv-credits omvatten de BBC One-AMC-spionageserie The Little Drummer Girl, en cameeën binnen Kamer 104 en Onze Cartoon President. Op het grote scherm kreeg Shannon veel lof voor zijn scherpe prestaties in 2019’s Messen uit, en het winnen van een Oscar Vorm van water het jaar ervoor.

Negen perfecte vreemden herenigt een groot deel van het achterliggende team Big Little Lies. Kidman zal naast met in de hoofdrol produceren ook Big Little Lies uitvoerend producent Bruna Papandrea en maker en David E. Kelley. Kelley was beiden gehecht aan exec-producten. Kelley en John Henry Butterworth zullen dienen als co-writers en co-showrunners.

READ  Maves sluit de slide af met drie games en wint 127-117 tegen de pistons

Deadline was de eerste die het castingnieuws meldde.

Stroom Negen perfecte vreemden op Hulu

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *