Shahid Afridi vertelt over zijn opvattingen: ‘Ik schroom er niet voor mijn mening te uiten, ook al gaat het om India’

I don

[File photo]Reuters

De voormalige Pakistaanse kapitein Shahid Afridi was over het algemeen luidruchtig over zijn opvattingen tegen India en keer op keer was hij verwikkeld in een woordenstrijd met de voormalige India-opener Gautam Gambhir.

Afridi werd onlangs enorm onder de loep genomen vanwege zijn mening over Kasjmir en destijds hadden Yuvraj Singh en Harbhajan Singh gezegd dat ze geen enkele relatie meer met hem wilden hebben.

Afridi over de noodzaak om de waarheid te spreken

“Men moet altijd de waarheid spreken, wat er ook gebeurt. Ik geloof dat de mensheid boven alles staat en daarom schuw ik mijn mening niet, zelfs niet als het India betreft”, zei Afridi door Cricket Pakistan.

Afridi sprak ook over talismanic batsman Babar Azam en verklaarde dat hij binnenkort eigenhandig wedstrijden voor Pakistan zal gaan winnen. Azam wordt meestal geconfronteerd met de Indiase schipper Virat Kohli, gezien hun onberispelijke speelstijlen en ongelooflijke consistentie tussen formaten.

“Babar Azam is de ruggengraat van het Pakistaanse team en ik denk niet dat hij de druk voelt om constant vergeleken te worden met Virat Kohli,” zei hij. “Ik hoop dat Babar binnenkort eigenhandig wedstrijden voor Pakistan gaat winnen.”

Zelf had Azam eerder gezegd dat hij liever vergeleken zou worden met slagvrouwen uit dit eigen land dan met Kohli.

Shahid Afridi

Shahid Afridi was niet in goede vorm met de knuppel of met de bal.IANS

‘Ik wil niet worden vergeleken met Virat Kohli. Het zou beter zijn als mensen mij zouden vergelijken met een van de Pakistaanse legendes zoals Javed Miandad, Mohammad Yousuf of Younis Khan’, had Azam vorige maand tijdens een videoconferentie aan journalisten verteld.

READ  Fall Guys release in juni

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *