Michelle Obama noemt Biden ‘zeer fatsoenlijk’ in congrestoespraken

Michelle Obama noemt Biden 'zeer fatsoenlijk' in congrestoespraken

Voormalig first lady Michelle Obama beschrijft Joe Biden als een “zeer fatsoenlijke man” in haar gewichtige goedkeuring van de Democratische kandidaat die zal worden uitgezonden tijdens de virtuele conventie-kick-off van maandagavond.

In een preview van haar koptekst “I Know Joe” die op YouTube werd uitgebracht, schetste Obama een intiem portret van de man die acht jaar lang de vice-president van haar man was en benadrukte hij zijn competentie voor de topbaan.

‘Ik ken Joe Biden. Hij is een buitengewoon fatsoenlijke man, geleid door geloof, ”zei ze, voordat ze hem de beste persoon noemde om de coronaviruspandemie aan te pakken die 170.000 mensen in de VS heeft gedood.

‘Hij was een geweldige vice-president. Hij weet wat er nodig is om een ​​economie te redden, een pandemie terug te dringen en ons land te leiden, en hij luistert en vertrouwt de wetenschap, ”vervolgde ze.

“Hij zal slimme plannen maken en een goed team leiden en hij is iemand die een leven heeft geleid dat de rest van ons kan herkennen”, zei ze.

De voormalige first lady zal de hoofdspreker zijn op de virtuele Democratische Nationale Conventie van maandagavond; haar man, voormalig president Barack Obama, verschijnt woensdagavond.

Michelle Obama’s steun voor Biden, een geliefde figuur in de Democratische Partij, wordt als bijna net zo cruciaal beschouwd als die van haar ex-prez-echtgenoot.

Sen Bernie Sanders, Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, Sen Amy Klobuchar en Regering Andrew Cuomo zullen ook virtueel opmerkingen maken.

Zittend in wat haar woonkamer lijkt te zijn in een bruine zijden blouse, beschrijft de moeder van twee Biden als een herkenbare figuur uit de arbeidersklasse.

READ  De tweet van Amitabh Bachchan na de dood van Amar Singh zegt het zonder woorden

“Zijn leven is een bewijs om weer op te staan ​​en hij zal datzelfde enthousiasme en dezelfde passie kanaliseren om ons allemaal op te pikken, ons te helpen genezen en ons vooruit te leiden”, zei ze.

Sinds hij het Witte Huis heeft verlaten, heeft Obama een documentaire, een boek en een podcast uitgebracht waarin ze beweerde te lijden aan een “laaggradige depressie” veroorzaakt door president Trump.

Written By
More from Max Mcgee

Hoe Yankees het geluid willen brengen

Volgens Zack Britton overwegen de Yankees om in publieksgeluid naar games te...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *