IPL 13: Pathan zegt dat bowlers voorzichtig moeten zijn als ze tegenover MS Dhoni staan

irfan pathan

Indiase cricketspeler Irfan Pathan tijdens een mode-evenement in MumbaiIANS

Voormalig Indiase allrounder Irfan Pathan heeft de bowlers gewaarschuwd voorzichtig te zijn wanneer ze naar MS Dhoni bowlen in de komende editie van de Indian Premier League (IPL) die op 19 september in de VAE begint.

Dhoni maakte afgelopen zaterdag zijn afscheid van de internationale cricket bekend, waarmee een einde kwam aan een illustere carrière van meer dan 16 jaar.

Pathan op wanneer Dhoni op het veld komt bij de IPL

“Als hij (Dhoni) komt spelen in de IPL, denk ik dat alle bowlers die gepensioneerd zijn erg blij zullen zijn dat ze niet tegen MS Dhoni bowlen, want hij zal met volle kracht gaan,” zei Pathan terwijl hij sprak. op Star Sports Cricket Connected show.

“Hoe dan ook, als hij voor CSK speelt, geniet hij daar van, zijn beste komt er ook uit als batsman. Maar in deze IPL kijk ik er echt naar uit. Alle bowlers, wees voorzichtig”, voegde hij eraan toe.

Dhoni speelde voor het laatst professioneel cricket tijdens de nederlaag van India in de halve finale tegen Nieuw-Zeeland in het WK 2019. Daarna nam hij een sabbatical en is weggeweest van cricket.

Ondertussen gelooft de voormalige Indiase batsman VVS Laxman dat er tijdens de IPL absolute ijver zou zijn wanneer Dhoni speelt.

Dhoni, de enige aanvoerder die alle drie de ICC-trofeeën heeft gewonnen, zal Chennai Super Kings (CSK) leiden in een poging hun vierde IPL-trofee te winnen.

“Nummer één is dat we allemaal moeten erkennen dat hij (Dhoni) erg gepassioneerd is over CSK. Een van de redenen waarom CSK de meest succesvolle franchise is, is het leiderschap van MS Dhoni. Dus hij zal uitgaan en hij zal al het mogelijke doen. voor CSK om de trofee te winnen, “zei Laxman

“Maar wat de fans betreft, denk ik dat de euforie er zal zijn. Tot de tijd dat hij cricket gaat spelen, zal hij CSK aanvoeren.

“Ik denk dat elke beweging van MS Dhoni zeer nauwlettend in de gaten zal worden gehouden en zal worden genoten door elke cricketfan van hem. Ze zullen dus genieten van elk moment dat MS Dhoni doorbrengt op het cricketveld”, voegde hij eraan toe.

READ  De klep stopt de ontwikkeling van een "artefact", waardoor het voor iedereen gratis is
Written By
More from Aubrey Mason

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *