Michigan vs Iowa – Speloverzicht – 4 december 2021

Indianapolis — Michigan schudde de voorspellingen voor het seizoen van zich af en verwierp vroege peilingen en vooral critici die dachten dat de beste dagen van de show al lang voorbij waren.

In plaats daarvan wilden ze bewijzen dat iedereen ongelijk had. Zaterdag deden ze dat.

Hassan Haskins Hij rende voor twee inkepingen en brak een oud schoolrecord met nummer 2 Michigan na Iowa 42-3, terwijl hij zijn eerste Big Ten-titel in 17 jaar behaalde en mogelijk de eerste playoff-ligplaats in de schoolgeschiedenis.

“We hebben alle verwachtingen overtroffen”, het recordbrekende einde van Wolverines Aidan Hutchinson Hij zei nadat hij de eerste verdedigende speler was die de MVP-titel in het spel won. “Niemand dacht dat we dat zouden kunnen, vooral dit seizoen en we hebben het gedaan – op een dominante manier.”

Het winnen van de ring waar ze naar verlangden – en hun eerste Nationale Kampioenschap sinds 1997 – was zeker niet gemakkelijk. De Wolverines (12-1, nr. 2 CFP) moesten een verlies halverwege het seizoen tegen hun rivaliserende staat Michigan overwinnen en een einde maken aan de puinhoop tegen de staat Ohio om een ​​einde te maken aan de droogte van hun conferentietitel.

Toen, in de kampioenschapsweek, was de hele staat geschokt door de tragedie van de schietpartij waarbij vier middelbare scholieren in Oxford, Michigan omkwamen, waaronder Tate Mer, een voetballer en worstelaar. Michigan eerde de slachtoffers van de school ongeveer een uur van de campus door een patch op hun rechterschouder te dragen met een Myre No. 42-shirt en vier harten – één voor elke student die stierf – in het traditionele ‘O’-embleem van de school.

READ  De eerste gewaardeerde berg van een speler in World Of Warcraft is een grote boom die je gratis kunt krijgen

De Myre-familie bundelde ook de krachten met de middenvelders van de Wolverines om de munt voor de wedstrijd op te gooien en, misschien passend, de uiteindelijke score van 42 punten van de Wolverines gaf hen.

“Aidan kwam naar me toe en wilde dit spel opdragen aan Tate Meyer en ‘Ja, laten we het doen’, dat was enorm”, zei coach Jim Harbaugh. “Tate was een krijger… De beste atleet van de school had gemakkelijk uit die school kunnen komen en als eerste naar buiten kunnen komen, maar je weet gewoon dat terwijl mensen op de vlucht waren voor dit vuur, hij naar hem toe rende. Hij is een kampioen Ik ben blij dat onze spelers hem hebben verkocht”.

Michigan heeft opnieuw vijf keer op rij gewonnen (12-1, CFP runner-up) en als het, zoals verwacht, de play-off haalt, zou een nieuwe overwinning het terugsturen naar Indianapolis voor een grotere kampioenswedstrijd in januari.

De Hawkeyes (10-3, nr. 13) verloren hun tweede opeenvolgende titelwedstrijd, waardoor coach Kirk Ferenc zijn eerste conferentietitel sinds 2004 niet kon pakken. beide middenvelders. En Spencer Petras En Alex Padilla, zich verzetten. Ze waren 19 van 37 met 175 yards en één onderschepping.

Ferencz zei: “Van het een komt soms het ander, er zijn helaas zulke wedstrijden. Het is niet leuk. Ik weet niet zeker of het resultaat de twee teams perfect weergeeft.”

Deze was snel weg.

Blake Corum Snijd twee naar rechts en ren 67 yards om 7-0 te maken. In het volgende offensief van Michigan, Cady McNamara Naast Donovan Edwards De eerstejaars die achteruit rende gooide een perfecte TD-pas voor 75 yards in een wijde opening Roman Wilson Voor een score van 75 meter en een voorsprong van 14-0.

READ  Hier zijn alle Battle Pass-beloningen voor VALORANT Episode 4, Chapter 3

Iowa reageerde uiteindelijk met een velddoelpunt van 22 yard, maar een hockeyaanval kon niet op het veld blijven.

Hawkins opende uiteindelijk het spel met een 4-yard streepje in het midden van het derde kwartaal, en bezegelde vervolgens de overwinning met een 1-yard run die hem 20 snelle streepjes opleverde in één seizoen, meer dan Ron Johnson’s recordbrekende seizoen van 1968.

meenemen

Michigan: Na het beëindigen van een verliesreeks tegen rivaal Ohio State en een titeldroogte van 17 jaar in de afgelopen acht dagen, wachten de Wolverines om te zien waar de CFP-selectiecommissie hen plaatst in de play-off-ronde met vier teams.

Iowa: Het was een bitter einde voor een team dat in oktober als tweede eindigde. Ja, Iowa State won vier keer op rij en kreeg de hulp die ze nodig had van Minnesota om in Indy te komen. Maar de aanval worstelde hard en de verdediging trok zich uiteindelijk terug.

STAT pakket

Michigan: Corum’s 67-yard run kwam overeen met de langste run van zijn carrière, en Edwards’ TD pass kwam op de eerste worp van zijn carrière. Corum had vijf buggy’s voor 74 yards en Haskins haastte zich 17 keer voor 56 yards. … Cade McNamara was 16 van de 24 met 169 yards, een TD en een onderschepping. …Hutchinson voegde een seizoen lang nog een zak toe aan zijn schoolrecord, wat hem 14 opleverde. …Michigan versloeg voor het eerst sinds 2003 de Top 15 in opeenvolgende weken en boekte zijn derde seizoen van 12 overwinningen in de schoolgeschiedenis (1905, 1997).

READ  De JRPG Alterium Shift in retrostijl wordt op 6 juli gelanceerd via Steam Early Access

Iowa: Hij eindigde de eerste helft door de tweede pass van het spel af te vuren, waarmee hij het record van 24 dit seizoen verbrak. Het schoolrecord werd gevestigd in 1986 en werd geëvenaard in 1987 en 2008. … De Hawkeyes hebben dit seizoen drie geplaatste teams verslagen, maar eindigden een reeks van zes opeenvolgende overwinningen op de top 25 tegenstanders. Dit was de op één na langste actieve reeks in FBS (Alabama, 11). …de Hockeys lungen 33 keer voor 104 yards.

het volgende

Michigan: Zondag komen we te weten waar de selectiecommissie van het CFP is gerangschikt.

Iowa: Wachten om te zien wie en waar zal spelen in het bowl-spel.

——

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *