Verschillende Xbox Series X Exclusives kunnen verschijnen bij de Game Awards

Verschillende Xbox Series X-exclusives kunnen volgende week verschijnen in de nieuwste editie van The Game Awards. In het bijzonder zijn die exclusieven toevallig: Senua Saga: Hellblade 2 En ik erkenVan beide is al een tijdje niets meer vernomen. En hoewel we niet zeker weten of deze titels vóór het evenement zullen plaatsvinden, denkt een prominente insider van videogames dat er een goede kans is dat ze in de show zullen zijn.

In de nieuwste editie van GamesBeat Decides werd verslaggever en presentator van de videogameindustrie Jeff Grob gevraagd wat nieuwe gamefans kunnen verwachten bij de Game Awards. Grubb klaar met markeren Hellblade 2 En ik erken Als twee partijen denkt hij dat ze een goede kans maken om te pronken. “Ik neig naar Hellblade 2 Ik ben er nog omdat ik niets anders heb gehoord.[Enmisschien[Enmisschien[وربما[Andmaybeik erken“, zei Grubb tijdens de podcast. Over het algemeen merkte hij ook op dat hij dit jaar niet veel onderzoek heeft gedaan bij The Game Awards en meer geïnteresseerd is in het zien van verrassingen als ze gebeuren.

indien Hellblade 2 Uiteindelijk zal dit tijdens The Game Awards het eerste grote optreden van de titel zijn sinds 2019, toen het oorspronkelijk in de show werd onthuld. Omgekeerd ik erken, een nieuwe RPG van Obsidian, die nog grotendeels in nevelen gehuld is. Buiten de eerste promo die afgelopen zomer arriveerde, is het project niet veel uitgelicht, wat betekent dat het een enorme showcase voor de game zou kunnen zijn.

Wat betreft wanneer de Game Awards daadwerkelijk zullen plaatsvinden, het is nu minder dan een week verwijderd en zal plaatsvinden op donderdag 9 december vanaf 19:00 uur EST.

READ  Mass Effect Legendary Edition releasedatum: verrassend nieuws voor PS4 en Xbox One | Spellen | vermaak

Wat denk je van deze twee Xbox Series X-exclusives die waarschijnlijk te zien zullen zijn tijdens The Game Awards? En wat hoop je nog meer te benadrukken in de loop van het evenement? Laat het me weten in de comments of sla me op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale
De coöp-dino-shooter, Second Extinction, verschijnt in de lente in de Xbox Game Preview
Systemic Reaction brengt Second Extinction wilde coöp-gameplay voor drie personen naar Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *