Microsoft doneert Xbox-hardware aan Boys & Girls Club of America

Microsoft is een van de bedrijven geworden die de overheid ondersteunt Nationale actiemaandNa de aankondiging van een donatie van nieuwe Xbox-consoles aan Jongens- en meisjesclubs in enkele van de zwaarst getroffen gemeenschappen in het land.

Details over de donatie zijn schaars, inclusief welke consoles zullen worden gedoneerd en in welke gemeenschappen, maar het is een uitbreiding van Microsoft’s langdurige samenwerking met Boys and Girls Clubs of America. een Een pagina op de website van de Boys and Girls Clubs Microsoft beschrijft het als een sponsor die heeft geholpen de toegang van jongeren tot digitale vaardigheden en computerwetenschappelijk onderwijs te verbeteren.

Het doneren van Xbox maakt deel uit van de Nationale Actiemaand, a Witte Huis Initiatief مبادرة Het doel is om tegen 4 juli ten minste één injectie met Covid-19 aan 70% van de volwassenen in de Verenigde Staten te geven. Andere inspanningen om dit doel te bereiken waren onder meer langere werktijden van de apotheek, gratis kinderopvang voor gevaccineerde ontvangers en zelfs gratis bier voor gevaccineerde volwassenen.

Xbox hoopt dat de donatie “het vaccinonderwijs in de Verenigde Staten zal bevorderen” en deelde de aankondiging met een dummy 1000G-prestatie die alleen “gevaccineerd” luidt. Hoewel de Xbox-consoles zelf waarschijnlijk niet in het onderwijs zullen worden gebruikt, zal de donatie van Microsoft clubs helpen “promoties en educatieve seminars te beheren over het belang van vaccins in moeilijk bereikbare en zwaar getroffen gemeenschappen”.

Dit is niet de eerste keer dat Microsoft consoles doneert als onderdeel van community-outreach – eind vorig jaar werkte het bedrijf samen met Dwayne “The Rock” Johnson om 20 unieke Xbox Series X-consoles naar kinderziekenhuizen in de VS te brengen.

READ  Wordt MLB The Show 21 vertoond op Xbox One?

Bekijk livestreams, video’s en meer van het zomerevenement van GameSpot. bekijken

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X heeft voelbare indicatoren over de poorten • Eurogamer.net

Helpt ook bij het bereiken van bekabeling. Hier is een briljante functie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *