Microsoft Edge 89 is nu beschikbaar om te downloaden op Windows en Mac

Microsoft heeft een grote nieuwe update voor Microsoft Edge uitgebracht, en deze keer heeft het bedrijf een aantal zeer grote verbeteringen aangebracht in het stabiele kanaal.

De nieuwe Edge 89 wordt geleverd met verticale tabbladen, een functie die al lang beschikbaar is in b├Ętaversies van de browser en die het navigeren op internet veel gemakkelijker maakt door meerdere websites tegelijk te laden.

Als u wilt overschakelen van de standaard tabbladen naar de nieuwe verticale tabbladen, hoeft u alleen maar bij te werken naar de nieuwste versie van Edge en vervolgens op de knop in de linkerbovenhoek van de gebruikersinterface te klikken.

Geoptimaliseerde opstarttijd

Microsoft heeft ook aangekondigd dat zijn browser nu een verbeterde manier biedt om door de geschiedenis te bladeren in Microsoft Edge.

“Deze maand bieden we u een effici├źntere manier om snel toegang te krijgen tot de geschiedenis en deze te beheren zonder de context van de pagina die u bekijkt te verliezen. Wanneer u nu naar de geschiedenis gaat, wordt deze geopend als een lichtgewicht vervolgkeuzemenu vanuit de werkbalk in plaats van de volledige paginaweergave in de instellingen te openen. Dit betekent dat u het register gemakkelijk kunt zoeken, openen en beheren zonder dat u weg hoeft te navigeren. Als u wilt dat het open blijft, kunt u het aan de zijkant vastzetten. Ga naar ‘ … “en selecteer het register of gebruik de sneltoets CTRL + H om het uit te proberen, legt het bedrijf uit.

Maar een heel belangrijke functie voor iedereen is de verbeterde opstarttijd, aangezien Microsoft duidelijk maakte dat de browser niet tot 41 procent sneller kon laden dan eerdere versies. Het bedrijf zegt dat de nieuwe opstartboost deze maand automatisch wordt ingeschakeld voor Edge-gebruikers.

READ  Hoe de podcast van Lawrence Holmes evolueerde van het Chapter-project tot bijna 1 miljoen downloads

De nieuwe versie van de browser is vanaf vandaag beschikbaar voor Windows en Mac, en u kunt deze downloaden via de bovenstaande link.

Written By
More from Eda Greene

Finse mobiele studio Metacore haalt forse investering binnen van Supercell

Het bedrijf claimt het vermogen om de belangrijkste trends op de mobiele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *