Natuurlijk zijn de Rainbow Six Siege-skins van Ikumi Nakamura psychedelisch

Een illustratie van een artikel met de titel natuurlijk Ikumi Nakamura & # 39; s Rainbow Six Siege-skins zijn dope

afbeelding​ Ubisoft

ik speel niet Rainbow Six Sage, Maar de recente samenwerking van Ubisoft met Ikumi Nakamura kan me van gedachten doen veranderen.

Nakamura, de creative director met wie ze het hart van de gamingwereld veroverde Energiek GhostWire: Tokio Laten zien Op E3 2019 reist hij als freelancemedewerker door de branche sinds hij ZeniMax Media’s Tango Gameworks heeft verlaten. Later dat jaar​ Haar laatste optreden is met Ubisoft, waarbij ze specifiek twee angstaanjagende draagraketten heeft ontworpeniforms naar Rainbow Six Sage​ Ze regeren net als Nakamura zelf.

Deze uniformen, die nu te koop zijn, rusten ook operators van Echo- en Dokkaebi-apparatuur uit met bijpassende wapenskins en ornamenten. Nadat ik de rest van de vormen in het spel snel heb bekeken, kan ik gerust zeggen dat Nakamura’s bijdragen de beste ooit zijn. Rainbow Six Sage zoals nooit tevoren.

“Omdat het een FOD is, worden de nagels van de arbeiders zorgvuldig ontworpen!” Nakamura schreef op Twitter Eerder deze week​ ‘Is het geen goed idee om je af en toe op het slagveld aan te kleden?’

Nakamura deelde ook enkele conceptschetsen uit haar ontwerptijd Rainbow Six Sage​ Op een bepaald moment in het proces stelde ze zelfs voor om Dokkaebe’s gezicht in vlammen te steken vanwege de oorsprong van de naam van de Koreaanse operator in het Japans, maar ze erkende dat een dergelijk effect misschien ‘overdreven’ was.

Met het cv-ontwerp van enkele van de meest elegante videogames ooit (OkamiEn de BayonettaEn de Innerlijk kwaad, Et al.), Het zou geen verrassing moeten zijn dat Nakamura Rainbow Six Sage Ongelooflijke skins. We hopen dat haar droom om haar studio te openen eerder vroeg dan laat zal uitkomen.

READ  Bekijk: laatste video van Amar Singh die zich verontschuldigt aan Amitabh Bachchan terwijl hij op het sterfbed ligt
More from Madison Garrett

De 10-jarige saga van FemShep, ontwikkeld door Mass Effect, eindigt eindelijk

Misschien mis je het, maar als je goed kijkt, zie je misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *