Microsoft en Nintendo onthullen aankomende videogames voor Xbox en Switch in 2021

Dichtbij

automatische start

Toon thumbnails

Illustraties tonen

Een groot deel van het land is heropend nu de zorgen over de pandemie van het coronavirus afnemen, maar de makers van videogames hebben een boodschap: als je binnen wilt blijven, kunnen we je bezig houden.

Grote en kleine uitgevers en ontwikkelaars onthulden videogames in de pijplijn voor de rest van 2021 en 2022 tijdens de Electronic Entertainment Expo, die liep van zaterdag tot dinsdag (12-15 juni). Nog eerder, tijdens de kick-off van het Summer Games Festival op 9 juni, leerden we dat “Elden Ring”, de langverwachte samenwerking tussen Game of Thrones-maker George RR Martin en From Software, makers van games als “Dark Souls” en ” Bloodborne”, op 21 januari 2022.

Microsoft heeft Xbox-games getoond, waaronder “Psychonauts 2” die in augustus uitkomt, “Forza Horizon 5” (november), “Halo Infinite” die later dit jaar uitkomt, en games als “Redfall” en “Starfield” van Bethesda. Softworks Studios komt in 2022. De softwaregigant heeft de Xbox Game Pass-functie benadrukt en bevestigt een hele reeks games die beschikbaar zullen zijn via de abonnementsservice.

Metroid-dread: De aankomende Nintendo Switch-videogame gaat over het verleden en de toekomst van de ruimtestrijder

“Madden NFL 22”: Tom Brady en Patrick Mahomes op de cover van een videogame, maar binnenin zijn nieuwe realistische mods

Dichtbij

“Metroid Dread”, een videogame die in oktober naar de Nintendo Switch komt, sluit het 35-jarige verhaal van franchiseheld Samus Aran af.

VS VANDAAG

Nintendo liet vrijdag Mario Golf: Super Rush naar de Nintendo Switch komen en onthulde in oktober een nieuwe Metroid-game, Metroid Dread genaamd. Er was ook een update over het vervolg op “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, gepland voor 2022.

READ  Opstandelingen richten zich op NYPD-auto's, lichtbranden in een chaotisch stadsgezicht

Onafhankelijke uitgevers van videogames bieden een samengestelde lijst met avonturen in actie.

Sony nam niet deel aan E3, maar de nieuwe PlayStation 5-game “Ratchet & Clank: Rift Apart”, uitgebracht op 11 juni, is Krijg lovende recensies.

Vorig jaar stegen de uitgaven aan videogames met 23% tot $ 177,8 miljard, volgens onderzoeksbureau NewZoo. Experts zijn verdeeld over de vraag of de uitgaven aan gaming in 2021 zullen stijgen, en DFC Intelligence verwacht wereldwijd 10% groei, waarbij de uitgaven toenemen, maar misschien minder tijd om te spelen – waar ze daadwerkelijk het huis uit kunnen.

Wat gebeurde er nog meer op het gebied van technologie?

Animatie-app. De Voilà AI Artist-app die je gezicht verandert in een geanimeerd filmpersonage heeft de sociale media stormenderhand veroverd, maar moet je hem downloaden?

Ramen geopend? Een preview van het nieuwe Microsoft Windows 11 is online gelekt en het netwerk wordt niet aangetast. Maar het is duidelijk niet het eindproduct, en we zullen snel meer te weten komen, aangezien de softwaregigant een Windows-evenement heeft gepland voor donderdag (24 juni).

Nog een netstoring. Na slechts een week van massale online storing, stopte de nieuwste feed van de sites en apps van tientallen financiële instellingen, luchtvaartmaatschappijen en andere bedrijven op donderdag.

spelonderbreking

Ondanks veel geklets online hadden we niet verwacht dat Nintendo op de E3 nieuwe hardware zou aankondigen. geribbeld Bekijk historisch waarom het logisch is om dat niet te doen.

READ  Epic Games Store geeft 15 gratis games voor de feestdagen weg

Deze week in Talking Tech

Op de Talking Tech podcastWe hebben veel gesproken over videogames, maar ook over de aanstaande upgrade naar Uber en hoe Twitter verkeerde informatie over klimaatverandering wil bestrijden.

Volg Mike Snyder op Twitter: Tweet insluiten.

Lees of deel dit verhaal: https://www.usatoday.com/story/tech/2021/06/19/microsoft-xbox-nintendo-switch-games-coming-2021/7728965002/

More from Madison Garrett
Zedge heeft de mooiste wallpapers
Tijdens de feestdagen is het een goed idee om het huis in...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories