Prime Day-preview: koop dinsdag een Fire HD 10-tablet voor slechts $ 80

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over alles wat u moet weten en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste deal krijgt.

Amazon Prime Day 2020 is bijna hier. Het tweedaagse verkoopevenement begint op dinsdag 13 oktober om middernacht, wat betekent dat je op het punt staat geweldige prijzen te zien op bepaalde Amazon Fire-tablets. Wanneer het winkelevenement officieel van start gaat, kost Amazons beste tablet, de Fire HD 10, slechts $ 80 ($ 70 korting), de laagste prijs die we ervoor hebben gezien.

Amazon heeft ook aangekondigd dat de Kids-editie van zijn instapmodel 7-inch Fire kost $ 60, dat is $ 40 korting op de catalogusprijs van $ 100. De Fire Kids Edition bevat een koffer en een jaar Amazon’s Kids Plus-abonnementsservice, een waarde van $ 36.

Het is niet helemaal duidelijk of het HD 8 Plus of Vuur HD 8 zal ook in de uitverkoop zijn, maar we zullen hun prijzen in de gaten houden, aangezien Amazon vaak eerder onaangekondigde deals op zijn apparaten naar Prime Day laat glijden.

David Carnoy / CNET

Amazon heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste Kindle Fire-tablet. De Amazon Fire HD 10 is de grootste tablet van Amazon met een schermformaat van 10 inch en krachtige luidsprekers (hij laadt nu op via USB-C). Net als zijn kleinere 8-inch broer of zus, de Fire HD 8zit de tablet boordevol voordelen voor Prime-abonnees, waardoor leden gemakkelijk films, tv-programma’s en games kunnen streamen en downloaden. De Fire-tablets gebruiken geen pure versie van Android, maar in plaats daarvan het op Android gebaseerde Fire-besturingssysteem van Amazon en halen apps uit de Amazon App Store. U kunt nog steeds apps van Google Play downloaden, maar u moet de winkel zelf installeren – wat betekent dat gameliefhebbers toegang hebben tot al hun favoriete mobiele games voor een uitstekende gametabletervaring. Lees verder.

READ  JT van City Girls krijgt te maken met een terugslag om te voorkomen dat een fan aan kanker sterft

Geprijsd op $ 100 voor de tablet alleen, de Amazon Fire 7 is de meest budgetvriendelijke optie uit de reeks Kids Edition Amazon-tablets. Het doet goed werk bij de meeste taken en apps, en voor slechts $ 10 meer bevat de bundel ouderlijk toezicht, een gewatteerde tablethoes, een garantie van twee jaar en een jaarabonnement op Kids Plus (voorheen bekend als FreeTime Unlimited), dat normaal gesproken kost $ 3 per maand en geeft je toegang tot een heleboel kindvriendelijke inhoud.

Written By
More from Lesley Curry
Halo Infinite’s eerste multiplayer-bèta begint op 29 juli
de eerste oneindige uitstraling De technische preview voor meerdere spelers begint morgen,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *