Microsoft geeft tien games aanraakbediening voor Game Pass-streaming op Android – Gaming – Nieuws

Microsoft heeft tien nieuwe games aangekondigd die vanaf vandaag aanraakbediening krijgen. Deze omvatten Hellblade: Senua’s Sacrifice en Slay The Spire. Met de touch controls zijn de games te spelen zonder Xbox controller.

Van de tien spellen is volgens Microsoft Hellblade: Senua’s Sacrifice is het enige waarvoor het de game zelf heeft aangepast, in samenwerking met ontwikkelaar Ninja Theory. De knoppen zijn bij Hellblade in het spel geïntegreerd en passen zich aan het scenario en de verschillende spelmodi aan. Hierdoor zullen volgens Microsoft de besturing tijdens het spel veranderen, afhankelijk van hoe de speler door het spel beweegt.

Bij alle andere games heeft Microsoft de game zelf niet aangepast, maar alleen de besturing afgestemd op de specifieke game. Bij Hotshot Racing krijg je bijvoorbeeld een gas gevenaanraakknop, een stuurwiel en een handremknop. Microsoft heeft ook nieuwe pictogrammen gemaakt, waaronder ‘springen’ en ‘vermijden’. Het moet bijvoorbeeld voor spelers duidelijker zijn wat de knoppen doen, zelfs als ze het spel nog nooit eerder hebben gespeeld.

De digitale knoppen zijn volgens Microsoft instelbaar, waarbij gebruikers zelf kunnen kiezen waar de knoppen op het scherm verschijnen. Microsoft zegt dat er meer aanraakgevoelige titels beschikbaar zouden moeten komen op het Game Pass Ultimate-abonnement, zonder verdere details te verstrekken. Minecraft Dungeons is de eerste game met touchscreen-ondersteuning. Microsoft ontwikkeld voor aanraakbediening de Touch Adaptation Kit.

Het streamen van games naar Android-telefoons is onderdeel van het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, dat 13 euro per maand kost. Deze functie is nog in bèta en werkt momenteel alleen met Android-telefoons. Eerder demonstreerde Microsoft de aanraakbediening voor Gears 5. De 140 andere games die kunnen worden gestreamd. kan alleen worden gespeeld met een controller.

READ  Trump legt binnen 45 dagen een Amerikaans verbod op WeChat, TikTok op
Dode cellen Gucamelee! 2 Hellblade: Senua’s Sacrifice
Hotshot Racing Killer Instinct Nieuwe Super Lucky’s Tale
Dood de torenspits Streets of Rage 4 Vertel me waarom
Ondermijnen
Written By
More from Aubrey Mason

Veteraan Edwin Vermetten ontvangt Michiel de Ruyterprijs voor bijzonder lied tijdens Invictus Games

Veteraan Edwin Vermetten ontving maandag de Michiel de Ruyterprijs tijdens een aangepaste...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *