Microsoft kondigt zijn samenwerking met Amazon aan om Xbox-games naar Fire TV-apparaten te brengen

Microsoft kondigt zijn samenwerking met Amazon aan om Xbox-games naar Fire TV-apparaten te brengen

Update (9 juli)Op maandag, Xbox Kondig aan De Xbox TV-app is officieel gelanceerd voor bezitters van de relevante Amazon Fire TV Sticks.

Op 27 juni maakten Microsoft en Amazon dit bekend Kondig aan Een cloud gaming-partnerschap waarmee gebruikers met bepaalde Amazon Fire TV Sticks Xbox-games kunnen spelen zonder dat ze een console nodig hebben. Als alternatief kunnen gebruikers de Xbox-app downloaden naar hun Fire TV-apparaat, inloggen op hun Microsoft-account en meteen beginnen met spelen – allemaal zonder dat ze een Xbox-console nodig hebben.

Als je geen Amazon Fire TV Stick hebt, kun je er zeker van zijn dat deze goedkoper is dan Xbox, hoewel deze opstelling wel wat geld vergt. Om de hele situatie succesvol te laten zijn, moet u een apparaat bezitten of kopen Fire TV-stick 4K Max Of een Fire TV 4K-stickJe hebt ook een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement nodig, evenals een compatibele Bluetooth-controller (zoals een Xbox Wireless Controller of Xbox Adaptive Controller, of een PlayStation DualSense- of DualShock 4-controller).

Er zijn momenteel een aantal zeer grafisch intensieve games op Game Pass, b.v Senua Saga: Hellblade 2evenals grote technologiebedrijven zoals SterrenveldDe Amazon Fire TV-stick maakt gebruik van cloudstreaming om mensen in staat te stellen deze games te spelen zonder ze rechtstreeks vanaf consoles te spelen. Dat brengt ons bij het laatste item dat u nodig heeft om hiervan optimaal te profiteren: fatsoenlijk internet.

READ  KO! Knockout City baant zich een weg naar Xbox Series X | S, Xbox One, Game Pass, PlayStation, pc en switch

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *