Uitgelekte PlayStation Plus Extra-games voor juli zijn Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion en Remnant 2

Uitgelekte PlayStation Plus Extra-games voor juli zijn Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion en Remnant 2

Zoals inmiddels gebruikelijk is de nieuwste reeks Sony's PlayStation Plus-catalogustoevoegingen voor Extra- en Premium-abonnees gelekt voorafgaand aan hun officiële onthulling, met Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion, Remnant 2 en meer onderweg.

Dat zegt de altijd betrouwbare spreker Bill Bill Cone, waar hij voor schrijft AanbiedingenSony zegt dat het de PlayStation Plus Extra-catalogus op 17 juli zal updaten en de volgende titels zal toevoegen:

  • Crisis Core: Final Fantasy 7 Reünie
  • Blijft 2
  • Mount en Blade 2: Bannerlord
  • Geen helden meer 3
  • Travis Strikes Back: No More Heroes Volledige editie
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous – Verbeterde editie

Billbil-kun voegt eraan toe dat Remnant: From the Ashes, de eerste game in de Remnant-serie van Gunfire Games (tenzij je Chronos meetelt), waarschijnlijk ook deel zal uitmaken van de Extra-catalogustoevoegingen in juli, maar zegt dat ze dat momenteel niet kunnen bevestigen met 100% zekerheid.

Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion-trailer.Kijk op YouTube

Op woensdag 10 juli zal Sony aanvullende julititels voor Extra-abonnees en de reeks klassieke games van deze maand voor PlayStation Plus Premium-abonnees aankondigen – wat Billbil-kun nog moet specificeren.

Maar terwijl we nog steeds wachten op officiële bevestiging van welke toevoegingen er aan de Extra- en Premium-catalogus van deze maand zullen worden toegevoegd, heeft Sony aangekondigd hij heeft Sony heeft de games aangekondigd die het in juli zal lanceren als onderdeel van de PlayStation Plus Essential-categorie. De lijst bevat Borderlands 3, Among Us en NHL 24, die nu tot dinsdag 6 augustus kunnen worden gedownload.

READ  Top 5 PS5- en PS4-games van 2023 door Khayl

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *