Animal Crossing: New Horizons – nieuwe en geweldige DIY-recepten beschikbaar met update 1.11

Animal Crossing: New Horizons is een van de grootste games op Switch. Het heeft een enorme schare fans en miljoenen spelers spelen het graag dagelijks. Sommige mensen hebben er verschillende voorkeuren voor, omdat sommigen graag met de dorpelingen omgaan, terwijl anderen graag doe-het-zelfrecepten verzamelen.

advertentie

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

DIY Recipes is een crafting-monteur in New Horizons. Gebruikers kunnen recepten maken op een doe-het-zelf-werkbank met behulp van geassembleerde materialen of meubels. Interessant genoeg vond YouTuber Crossing veel veranderingen in doe-het-zelfrecepten met update 1.11. Daarnaast heeft de recente update ook volledig nieuwe DIY-recepten in het spel geïntroduceerd.

advertentie

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Geheime DIY-receptverandering in Animal Crossing: New Horizons

De meeste New Horizons-fans kennen de Treasure Islands misschien al, die meestal worden gehost door mod-switch-mensen. Ze lieten spelers een heleboel doe-het-zelfrecepten verzamelen en zelfs enkele ontoegankelijke recepten. Interessant is dat veel gebruikers niet weten dat er ontoegankelijke doe-het-zelfrecepten in het spel zitten; Ze zijn meestal opgenomen in bundels of je avatar kan het op natuurlijke wijze leren.

Afbeeldingscredits: Obour-kanaal

Deze eilanden hebben hun eigen en ontoegankelijke doe-het-zelfrecepten die je kunt verzamelen. Helaas lijkt het erop dat Nintendo besloot zich tegen het idee te verzetten, omdat het enkele wijzigingen heeft aangebracht met Update 1.11 die gevolgen hadden voor spelers die deze eilanden vroeger hosten. Het hosten van Treasure Islands is echter tegen de regels van Nintendo en heeft in het verleden veel betrokken gebruikers bestraft.

advertentie

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Het maakt natuurlijk een slechte indruk als elke gebruiker besluit een aangepaste versie van het spel te gebruiken. Dus, nintendo Deze items moeilijker toegankelijk maken omdat je ze nu niet kunt oppakken en terugbrengen naar je eiland. Dat kunnen we de ontwikkelaars niet kwalijk nemen, aangezien deze items in de eerste plaats niet beschikbaar zouden zijn. Verrassend genoeg kun je deze DIY-recepten nog steeds leren als je ze toevallig tegenkomt.

READ  Sancho zei dat hij zijn spel ontwerpt op zijn nieuwe United-teamgenoot Ronaldo
Afbeeldingscredits: Obour-kanaal

Bovendien hebben de ontwikkelaars ook nieuwe DIY-recepten geïntroduceerd in New Horizons. Je kunt ze leren door met je dorp te praten en om ze allemaal te verzamelen, moet je misschien tot oktober door de tijd reizen. Wat vind je van Nintendo die actie onderneemt tegen ontoegankelijke items? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

advertentie

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Bekijk dit verhaal: GTA 5 versus Cyberpunk 2077

More from Madison Garrett

2.0 Update – Alle nieuwe Pokemon, levels en veranderingen – Nieuwe Pokemon Snap Wiki Guide

laatste bewerking: 6 augustus 2021 15:12 uur Welkom bij IGN’s gids voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *