Microsoft ondervraagt ​​naar verluidt Xbox-gebruikers over hun Bitcoin-betalingsoptie

De techgigant Microsoft lijkt te overwegen om in zijn online winkel Bitcoin (BTC) -betalingen aan te bieden voor het Xbox-gameplatform.

Volgens 21 maart Reddit Mail Op r / XboxSeriesX hield Microsoft een enquête waarin Xbox-gebruikers werd gevraagd wat hun favoriete betalingsopties waren in de online winkel.

Welke andere betaalmethode zou je willen gebruiken op Xbox? , Vraagt ​​de vermeende enquête, waarbij Bitcoin wordt vermeld als een van de mogelijke betaalmethoden. Dezelfde afbeelding werd ook gedeeld op vele andere subforums, waaronder P / ethtrader En de R / Bitcoin

Eén Xbox-gebruiker Ze zei De enquête is beschikbaar als je hebt deelgenomen aan het Xbox Insider Beta OS Updates-programma voor bèta.

Microsoft reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van CoinTelegraph om commentaar.

In 2014, Microsoft Begonnen Bitcoin accepteren om Microsoft-accounts te financieren, waardoor Amerikaanse gebruikers inhoud van Windows kunnen kopen, inclusief Xbox-games. Na een tijdje de betalingsoptie te hebben gestopt, Microsoft Hervat Bitcoin-betalingen aan MS Store in januari. Betalingen op basis van cryptovaluta worden momenteel niet ondersteund in de Xbox Online Store.

Hoewel het misschien openstaat voor het accepteren van Bitcoin als betaalmethode, heeft Microsoft geen plannen om zo ver te gaan als de cryptovaluta als Tesla. President Brad Smith zei dat het bedrijf geen plannen heeft om cryptocurrencies te diversifiëren na Tesla’s investering van $ 1,5 miljard in Bitcoin.