Voeg de officiële Xbox-stereoheadset van Microsoft toe aan je gaming-setup voor de lage $ 23 ($ 42 RIG)

Amazon biedt Xbox-stereoheadset voor $ 23,28 Prime verzonden. Ter vergelijking: het heeft een prijskaartje van $ 60 a Microsoft, While Beste koop Het is nu te koop voor $ 42. De korting van vandaag markeert een nieuw dieptepunt dat we met $ 2 hebben bijgehouden. Gebruikt u nog steeds de hoofdtelefoon die bij uw Xbox is geleverd? Misschien is het maanden geleden voor u kapot gegaan en heeft het het niet vervangen. Nou, deze first-party extensie is tegenwoordig een must voor online games. Het is cruciaal dat je constant in contact blijft met je teamgenoten, maar een ander ding dat net zo belangrijk is, is het horen van een voetstap of dialoog in welke game voor één speler je nu ook leuk vindt. Het is ook niet nodig om deze headset toe te voegen, te koppelen of op te laden, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en in te stellen is. Geclassificeerd 4,1 / 5 sterren Van duizenden tevreden klanten.

Als je het niet erg vindt om vandaag dezelfde Xbox op te geven voor de hoofddeal, kun je veel geld besparen. Bijvoorbeeld, Deze koptelefoon Op amazon is het een bestand # 1 Bestseller, Peiling in het algemeen 4,3 / 5 sterren waardering Van meer dan 22.000 tevreden klanten. Het is ook budgetvriendelijker, alleen vanwege de kosten $ 17. De 3,5 mm-stekker maakt hem ook veelzijdig, dus je kunt hem met bijna elke console gebruiken.

Als je klaar bent met het doorbladeren van het bovenstaande, bekijk dan het rapport van vandaag met onze beste console-gamingdeals. Je vindt er titels als PGA Tour 2K21, Tsushima, LEGO, Spider-Man, Pokémon en meer. Dit is de beste manier om uw gamebibliotheek een boost te geven zonder de bank te breken, aangezien deze deals helpen om wat extra geld in uw zak te houden.

READ  Old people mayhem sandbox Just Die voegt al PS4-, Xbox One- en Switch-versies toe

Meer over Xbox Stero:

  • Inclusief afneembare stereohoofdtelefoonadapter waarmee u de volumeregeling binnen handbereik hebt, inclusief volume omhoog / omlaag, microfoon dempen en balansregeling voor games / chats
  • Unidirectionele microfoon om helder geluid vast te leggen
  • Eenvoudig te installeren: geen ingewikkelde bedrading voor uw console. Het is alleen bedraad met de draadloze controller
  • Volledig audiospectrum (20Hz-20kHz) voor diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Abonneer je op het 9to5Toys YouTube-kanaal om de nieuwste video’s, recensies en meer te krijgen!

Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077 onthult nieuwe gameplay-opnames, personages en meer

CD Projekt Red heeft een flink stuk nieuw onthuld Cyberpunk 2077 gameplay-opnames...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *