Microsoft publiceert een brief uit 1999 van een poging om Nintendo te kopen

Mario en Meesterkok

afbeelding: Anoniem

Meer dan 20 jaar geleden, terwijl Microsoft zich voorbereidde op de release van de originele Xbox, waren sommigen in het bedrijf bezorgd dat ze niet genoeg games zouden hebben om de console bij de lancering te begeleiden. Dus iemand had een geweldig idee om een ​​Nintendo te gaan kopen. Het probleem is opgelost.

Het voldoende was dat Nintendo, zoals we eerder dit jaar vernamen, “Ze lachten om hun kontKevin Bachus, voormalig Microsoft-directeur van relaties met derden voor Xbox, vatte de bijeenkomst samen:

Steve [Ballmer, Microsoft’s former CEO] Hij zorgde ervoor dat we Nintendo gingen ontmoeten om te zien of ze zouden overwegen om het over te nemen. Ze lachten gewoon om hun kont. Stel je een uur voor dat iemand je uitlacht. Dat was een beetje de manier waarop deze bijeenkomst verliep.

wreed. In elk geval! Het is allemaal onder de brug in 2021, en in overeenstemming met de geest van terugkijken, Microsoft gebruikte zijn 20e verjaardagswebsite Om wat voorlopig bewijs van de poging tot aankoop vrij te geven, met de (gedeeltelijke) publicatie van deze brief uit 1999 van vice-president Rick Thompson aan Nintendo of America.

Het is een beetje verpest door de enorme tekst die in het midden is uitgestrooid, maar we kunnen net genoeg langs de randen lezen om de toon te krijgen. ‘Ik begrijp de zorgen van de heer Takeda’ is zeker een understatement gezien de laatste reactie van Nintendo, en Microsoft biedt aan om ‘van Dolphin een betere videogame te maken’ [console]Interessant, niet zo belachelijk als het eerst lijkt sinds de originele Xbox en GameCube (Dolphin was de codenaam) heel verschillende ervaringen.

We kunnen ook onderaan de twee mensen zien die Microsoft zal ontmoeten; Hiroshi Yamauchi, de oude Nintendo-president en Materiaallegende Gino Takeda. Ik weet niet zeker of deze twee aanwezig waren toen de ezels werden bespot, maar ik wil geloven dat Yamauchi als een echte staatsman een grinnik in de hoek smoorde.

Als je wilt proberen naar de herziene secties te staren, is hier de afbeelding zoals gedeeld door Microsoft:

Afbeelding van het artikel getiteld Microsoft publiceert brief uit 1999 van een mislukte poging om Nintendo te kopen

afbeelding: Microsoft

READ  D'Arcy Short wil de white-ball spcialist-tag schudden
Written By
More from Aubrey Mason
Gary Sanchez, Gleyber Torres begon Yankees een lift te geven
Gary Sanchez homerde voor een derde wedstrijd op rij in de 11-5...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *