Microsoft Teams krijgt mogelijk de mogelijkheid om gebruikers deze maand een aanwezigheidsrapport te laten downloaden

Microsoft Teams is een van de beste communicatiemiddelen, de reden is dat ze betrouwbaar zijn en veel handige functies bevatten. Maar wat het onderscheidt van de rest, is dat Microsoft er regelmatig nieuwe en opwindende functies aan toevoegt. We hebben onlangs gemeld dat Microsoft werkt aan de mogelijkheid om gebruikers toe te staan ​​een aanwezigheidsrapport te downloaden nadat een vergadering is afgelopen.

Het goede nieuws is dat de softwaregigant bijna klaar is om de functie voor alle Teams-gebruikers uit te rollen. Op de Microsoft Teams UserVoice-pagina, Het bedrijf heeft kijken naar Het introduceert een nieuwe functie waarmee Teams-gebruikers een aanwezigheidsrapport kunnen downloaden nadat een vergadering is afgelopen. Het bedrijf heeft ook bevestigd dat de functie de komende weken beschikbaar zal zijn. De bevestiging geeft ons hoop dat de functie eind deze maand operationeel zal zijn.

De mogelijkheid om een ​​aanwezigheidsrapport te downloaden is een van de meest gevraagde functies van UserVoice voor teams bladzijde​ Gebruikers vragen al sinds 2018 om de functie toe te voegen, maar het duurde bijna drie jaar om de functie aan Teams toe te voegen, maar de vertraging is beter dan niet.

In de tussentijd kunt u hier meer lezen over het laatste nieuws met betrekking tot Microsoft Teams.

READ  De Xbox Series S heeft 364 GB beschikbaar voor games, de rest van de 512 GB SSD is gereserveerd
Written By
More from Eda Greene

Dadish 2 komt begin 2021 naar mobiel

Nathan Anderson 27 december 2020-19: 02 uur Dadish, het schattige spel met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *