Deelname aan Xbox Series X, PS5 en pc

Er is geen tekort aan WO II-spellen en er is vanaf vandaag een nieuw spel om uit te proberen. Dit maakte Gaijin Entertainment bekend Rekruten, Een WWII-titel ontwikkeld door DarkFlow Software, ging van gesloten bèta naar open bèta, waardoor iedereen de kans kreeg om het spel te bekijken. De open bèta is vandaag uitgebracht voor Xbox Series X, PS5 en pc.

Dus hoe neem je deel aan de open bèta? Als u console gebruikt, is het proces heel eenvoudig omdat u gewoon naar het winkelmenu hoeft te gaan Rekruten Op het platform naar keuze. Op beide PlayStation 5 in een Xbox Xbox X., De game wordt vermeld naast een aantal verschillende DLC-pakketten, maar de hoofdgame zelf is gratis.

Op een computer is het invoeren van de open bèta iets gecompliceerder, omdat je eerst naar de Gaijin-website wilt gaan en je wilt aanmelden voor een Gaijin-account. Als je games hebt gespeeld zoals Luide oorlogen Van Clash of the Stars In het verleden – twee van Gaijins meest populaire adressen – had u waarschijnlijk al een Gaijin-account, dus houd daar rekening mee voordat u zich aanmeldt voor een nieuw account. Nadat u uw account heeft aangemaakt, hoeft u alleen maar het Windows-opstartprogramma te downloaden, een link die u kunt vinden op Gaijin Een ander forum Aankondiging van de open bètaversie.

Rekruten Het is een FPS MMO die spelers in verschillende historische campagnes plaatst die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De twee campagnes die momenteel worden gevoerd, omvatten de Slag om Moskou, die plaatsvond in 1941 en 1942 tussen de Sovjet-Unie en Duitsland, en de invasie van Normandië, die natuurlijk plaatsvond in 1944 tussen de geallieerden en de bijlen (hoewel Rekruten Zet spelers in de rol van Duitse of Amerikaanse troepen).

READ  Ontspan na een dag hard werken bij Ronald Late Night - Deurne Media Groep

Spelers hebben teams van verschillende soldaten nodig om te schakelen tussen snelle navigatie, en DarkFlow lijkt te proberen realisme in evenwicht te brengen met vereenvoudigde gameplay. RekrutenDarkFlow zegt ook dat er in de toekomst meer campagnes zullen komen, en zegt dat het het aantal campagnes “drastisch wil verhogen” en gaandeweg nieuwe missies, wapens en voertuigen wil toevoegen. Voor meer Rekruten, Je kunt de forumbericht hierboven gelinkt bekijken.

More from Madison Garrett

De Switch-opvolger van Nintendo verschijnt vóór 2100

Dit zou niemand moeten verbazen, maar Nintendo zal de hardwarebusiness niet snel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *