Microsoft toont een lijst met 150 games die kunnen worden gestreamd met Game Pass Ultimate – Gaming – News

Microsoft heeft aangekondigd welke 150 games met het Game Pass Ultimate-abonnement naar Android kunnen worden gestreamd. De functie om games naar mobiele apparaten te streamen is vanaf dinsdag beschikbaar. Minecraft Dungeons krijgt aanraakbedieningen.

Zodra de streamingfunctie beschikbaar is, zijn er 150 spellen om te spelen, Meldt Microsoft. Dit zijn recente titels uit onze eigen studio’s, zoals Tell Me Why, Grounded en Forza Horizon 4, maar ook games van andere uitgevers, zoals Untitled Goose Game en Destiny 2. Het aanbod aan games dat gestreamd kan worden zal in de loop van de tijd variëren. van tijd. van de tijd, net als bij de reguliere aanbiedingen op Game Pass, zei Microsoft.

De meeste spellen moeten met een controller worden gespeeld. Dit kan bijvoorbeeld door een Xbox-controller via bluetooth te verbinden met een Android-smartphone. Microsoft wil games ook voorzien van touch control en is daarmee begonnen in Minecraft Dungeons. Die game is vanaf dinsdag beschikbaar voor streaming, inclusief aanraakbediening.

Microsoft heeft eerder aanraakbedieningen voor Gears 5 gedemonstreerd, en bètatesters konden Hellblade: Senua’s Sacrifice al spelen via streaming met aanraakbedieningen. Microsoft zal waarschijnlijk in de nabije toekomst touch controls toevoegen als optie voor meer games, maar het bedrijf geeft hier geen concrete details over.

Geselecteerde games van EA Play zullen later dit jaar ook beschikbaar zijn voor cloudgaming. Microsoft kondigde vorige week aan dat het EA Play-abonnement onderdeel zal zijn van Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc.

Cloud-gaming is alleen beschikbaar voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. Dat abonnement kost 13 euro per maand. Voorlopig blijft cloud-gaming een bètafunctie van Game Pass. De dienst was voorheen beschikbaar via een gesloten bèta, onder de naam Project xCloud. Microsoft heeft de service nooit hernoemd. Tweakers publiceerde eerder dit jaar een preview van xCloud.

READ  PlayStation Plus-games aangekondigd voor mei 2021

Games kunnen alleen naar Android-apparaten worden gestreamd. Microsoft was van plan een iOS-versie van zijn streaming-app uit te brengen, maar beperkingen van Apple houden dit tegen. Nieuwe regels bieden misschien een opening, maar Microsoft reageerde negatief. Volgens het bedrijf zorgen de regels voor een ‘slechte ervaring’.

Xbox Game Pass voor pc Xbox Game Pass voor consoles Xbox Game Pass Ultimate
Prijs per maand 10 euro 10 euro 13 euro
Computer spelletjes En Nee En
Consolegames Nee En En
EA Spelen En Nee En
Cloudgaming Nee Nee En
Xbox Live Gold Nee Nee En
Written By
More from Aubrey Mason

De geweldig uitziende RPG Crimson Desert is uitgesteld tot een onbepaalde datum

Crimson Desert is uitgesteld tot een onbepaalde datum. de officiële Crimson Desert...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *