Nep-eenheden uit de Galaxy S23-serie afgebeeld in gelekte afbeeldingen

De volgende vlaggenschip-smartphone-lancering van Samsung zal de lancering zijn van Galaxy S23 serie, en er zijn de afgelopen maanden veel geruchten en lekken geweest die ons een redelijk goed beeld hebben gegeven van wat we kunnen verwachten. We hebben de Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra eerder in een uitgelekte weergave gezien, en nu zijn er afbeeldingen van nep-eenheden van de drie telefoons vrijgegeven. online gepubliceerd.

Deze afbeeldingen bevestigen dat Samsung het contourgesneden ontwerp (waarbij de behuizing van de achteruitrijcamera aansluit op het metalen frame van de telefoon) van de Galaxy S23 en S23+ achterwege laat en meer in lijn brengt met de Galaxy S23 Ultra en verschillende andere Samsung-telefoons, waaronder de budget degenen. Telefoons zoals de Galaxy A32, die het afgelopen jaar of zo is gelanceerd. De cameralenzen vallen afzonderlijk op de achterkant op, en sommigen zouden zeggen dat het ontwerp een beetje goedkoper is (sommigen van ons hier bij SamMobile denken van wel).

Ondertussen heeft de Galaxy S23 Ultra, Een beetje zoals de Galaxy S22 Ultra, wat wordt verwacht. Het ontwerp van deze dummy-eenheden verschilt echter van degene die we hebben gezien in de gelekte weergaven, aangezien de simkaartsleuf aan de zijkant verschijnt in plaats van aan de onderkant. Aangezien de Galaxy S23-serie echter nog niet officieel is gelanceerd, kan niemand met zekerheid zeggen welke van de lekken juist zijn en welke niet.

Maar nu we 2023 ingaan, zullen al onze twijfels de komende weken waarschijnlijk worden weggenomen naarmate er meer lekken op internet komen. De Galaxy S23-serie wel De verwachting is dat deze begin februari bekend wordt gemaaktwaarvan de verkoop naar verluidt op 17 februari begint.

READ  Windows 11 SE wordt niet apart verkocht en kan na verwijdering niet opnieuw worden ge├»nstalleerd

Written By
More from Lesley Curry
De volgende generatie Ford Mustangs bespioneerde voor het eerst de productie-carrosserie
We weten al een tijdje dat de zevende generatie Ford Mustang Diepgaande...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *