Mijn terugkeer naar Elden Ring heeft me veranderd in een sluwe kleine muis

Tragisch genoeg ben ik teruggekeerd naar de tussenliggende landen. Na het verbranden van elke mogelijke losse tip (en doden Veel Underground spelers), heb ik mijn hoofdpersoon na 160 uur laten rusten. Ik was klaar om het spel af te maken.

Maar twee maanden later voelde ik de roeping van de Elden Ring weer. Maar het uitzoeken van een hoek was lastig – ik was nooit iemand die een Kraft-theorie bouwde, en New+ stortte snel in op de oude Mary van Psamathe. In plaats daarvan kies ik ervoor om terug te keren naar The Lands Between met een snijplank in mijn nek, een magische vlam in mijn hand, en vooral, ik wil nooit dat een van de Shardbearers in het koninkrijk valt.

Beweeg, Margit

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *