Mijn wiskundeleraar ontwerpt een grappige badkamerkaart geïnspireerd op Fortnite

Mijn wiskundeleraar ontwerpt een grappige badkamerkaart geïnspireerd op Fortnite
Daniël Appelford

Een wiskundeleraar heeft een Peter Griffin-medaille van Fortnite in 3D geprint om te gebruiken als toegangspas voor de badkamer in haar klaslokaal, en de gemeenschap was er dol op.

De komst van Peter Griffin naar Fortnite was een van de meest besproken samenwerkingen van de afgelopen seizoenen. Met zijn krachtige in-game tegenhanger, populaire kniestabiliteit en leuke cosmetica hebben Fortnite-spelers hem met veel plezier aan het spel toegevoegd.

Fortnite Hoofdstuk 5, Seizoen 1, introduceerde het concept van medailles, dit zijn munten die worden verzameld door verschillende bazen op de kaart te verslaan. Elke medaille levert de speler maximaal 50 pantsers op, maar onthult ook zijn locatie op de kaart. Hoe meer medailles een speler in zijn bezit heeft, hoe kleiner de cirkel.

Artikel gaat verder na advertentie

Peter Griffin was een van de aan Fortnite toegevoegde bazen die een van deze medailles bezat. Deze kan worden verkregen door hem te verslaan in de Snooty Steps, waardoor de speler ook een Legendary Pump Shotgun krijgt.

Epische spellen/vos

Fortnite-badkamerpas om studentenlocaties te “onthullen”.

Eén Reddit-gebruiker Afbeelding gedeeld door Vanuit de badkamergang gecreëerd door de wiskundeleraar. De 3D-geprinte kaart komt exact overeen met de in-game medaille van Peter Griffin, die een paar weken na het seizoen werd bijgewerkt om deze specifieker te maken.

Artikel gaat verder na advertentie

“Ik weet niet of je een leraar of een leerling bent, maar nu verschijnt je op de kaart”, zei een commentator.

Andere reacties onder het bericht maakten vaak grapjes met verschillende versies van het concept van gevolgd worden op school terwijl je een kaart bij je hebt. Met diverse opmerkingen over de wiskundeleraar die ‘volgt’ waar de leerlingen naartoe gaan nadat ze het klaslokaal verlaten hebben.

Een andere gebruiker grapte: “Alles is geweldig totdat iemand het hokje kapotmaakt terwijl jij de duivel laat vallen.”

Artikel gaat verder na advertentie

Het is niet duidelijk of Epic Games meer door Family Guy geïnspireerde cosmetica aan de game kan toevoegen. De meest recente toevoeging was Ernie the Giant Chicken, die sommige spelers vanwege zijn enorme omvang “betalen om te verliezen” hebben genoemd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *