Minecraft Bedrock 1.20.30.21 beta downloaden

Minecraft Bedrock 1.20.30.21 beta downloaden

Minecraft 1.20 is zijn ontwikkelingscyclus ver vooruit en de nieuwste bètaversie van Bedrock Edition is uitgebracht. Deze nieuwe iteratie, bekend als Preview 1.20.30.21, bouwt voort op de wijzigingen en implementaties die zijn aangebracht in versie 1.20.1 van het vanillespel, voornamelijk via gameplay en audio. Er zijn ook een aantal bugfixes geïntroduceerd.

Momenteel is de Minecraft Bedrock Preview beschikbaar op Xbox-consoles, Windows 10/11-pc’s, Android- en iOS-mobiele apparaten. Afhankelijk van het platform dat wordt gebruikt, zullen spelers echter een iets andere reeks stappen moeten doorlopen om toegang te krijgen tot het preview-programma.

Houd er rekening mee dat spelers in de eerste plaats ook een legaal gekocht exemplaar van Minecraft Bedrock moeten hebben om toegang te krijgen tot de demoversies, maar voor de meeste fans is dit geen probleem.


Stappen om Minecraft Bedrock Preview 1.20.30.21 te downloaden op alle compatibele platforms

Zoals eerder opgemerkt, wordt het deelnemen aan of het downloaden van Minecraft Bedrock-bèta op een iets andere manier geïmplementeerd, afhankelijk van het respectieve platform. Xbox-consoles kunnen eenvoudig een apart programma downloaden, Windows-pc’s kunnen de preview selecteren in de game launcher en Android-/iOS-fans kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan het programma.

Download de preview op Xbox

  1. Toegang tot de Xbox Marketplace vanaf het dashboard van je console.
  2. Typ “Minecraft Preview” in de zoekbalk en open de resulterende winkelpagina.
  3. Als je het basisspel hebt geïnstalleerd, zou je de preview gratis moeten kunnen downloaden door simpelweg op de downloadknop op de winkelpagina te drukken. Wanneer het proces is voltooid, vindt u de applicatie op het dashboard alsof het een normaal spel is.
READ  PGCET-resultaat 2023 Karnataka binnenkort verwacht, ontvang hier een directe downloadlink

Voorvertoning downloaden op Windows 10/11

  1. Open de Minecraft Launcher en selecteer de Windows-versie aan de linkerkant van het programmavenster.
  2. Klik links van de groene knop Installeren/Uitvoeren op de knop waarop standaard ‘Nieuwste versie’ staat. U zou een vervolgkeuzelijst moeten openen.
  3. Kies Nieuwste voorbeeld en klik vervolgens op de groene knop Installeren/Uitvoeren. De speler moet alle benodigde middelen voor de preview downloaden. Start het spel als je klaar bent.

Voorbeeld downloaden op Android/iOS

  1. Ga op Android naar de Google Play Store en zoek naar de winkelpagina van de game en open deze. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op de link Join Beta. Je game-app zou indien mogelijk automatisch moeten worden bijgewerkt, en je kunt hem dan openen en ervan genieten.
  2. Voor iOS liggen de zaken iets gecompliceerder. U zult naar moeten gaan De Apple Testflight-pagina van de game En meld je daar aan voor de proef. Afhankelijk van het aantal gebruikers dat momenteel is geregistreerd, kan het zijn dat u moet wachten tot inactieve spelers van de lijst zijn verwijderd. Als je eenmaal binnen bent, is genieten van de preview net zo eenvoudig als het updaten van je game-app.

Dat is alles wat fans nodig hebben om deel te nemen aan het previewprogramma. Telkens wanneer Mojang nieuwe Bedrock Edition-bèta’s uitbrengt, moet de game automatisch worden bijgewerkt wanneer dat mogelijk is, of in ieder geval wanneer spelers ervoor kiezen om de preview te openen. Dit maakt het bijhouden van de laatste bètawijzigingen in het spel heel eenvoudig.

bewerkt door
Rachel Semele

READ  Download de 800th Grand Prix Legacy-poster


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *