Mis de Tour de France niet met de geheel nieuwe In the Leaders Jersey-app!

Fietsliefhebber in hart en nieren en van plan om niets te missen tijdens de Tour de France en de rest van het wielerseizoen? Vanaf nu kun je altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste fietsnieuws met behulp van In de Leiderstruieen programma! Download de app via Android Van iOS En blijf beter en sneller op de hoogte met het laatste nieuws, interviews, meningen en achtergronden over je favoriete wielrenner of wielerploeg.

Wat biedt de In de Leiderstrui app? De supersnelle en elegante interface stelt gebruikers in staat om het nieuws binnen tienden van een seconde voor zich te hebben. Blader door artikelen, blader door de lijst en bekijk onze topfietspagina’s, die in recordtijd worden geladen.

Het is nu gemakkelijker om op artikelen te reageren. Eenmaal ingelogd blijf je vanaf dat moment ingelogd in de applicatie en kun je gemakkelijk en snel je mening geven over verschillende onderwerpen. En natuurlijk kun je een gesprek aangaan met je medebezoekers! Zo ben je niet alleen altijd op de hoogte, maar kun je ook andere lezers vertellen wat je dacht, bijvoorbeeld weer een overwinning voor Mathieu van der Poel.

De eerste pagina van de IDL-app
Mis de Tour de France niet met de geheel nieuwe In the Leaders Jersey-app!
Artikelpagina van IDL-app تطبيقتطبيق
Mis de Tour de France niet met de geheel nieuwe In the Leaders Jersey-app!
IDL App-menu-items

App in het leiderstrui voor IOS en Android

Onze app is beschikbaar voor zowel Apple-gebruikers als voor Android-gebruikers. gebruik je het Android-besturingssysteem? Dan vind je Dit is een link naar de Google Play StoreWaar de applicatie kan worden gedownload. Bent u een Apple-gebruiker met IOS-besturingssysteem? En de U kunt de applicatie hier downloaden.

Opmerkingen over de effectiviteit van de applicaties zijn welkom onderaan dit artikel! Je kunt ons ook volgen op social media, via InstagramEn de Facebook sociale netwerksite Aan Twitter.

READ  Wat zijn de aankomende navigatie-apps voor Android Auto?

More from Madison Garrett
Hulp bij het installeren van de CoronaMelder-app | RTV Zaanstreek
19-10-2020 11:51 REGIO – In het kader van ‘Samen krijgen we corona...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *