Mis deze 4 Android-apps en -games niet (versie 19 2022)

Wees de president van de Verenigde Staten en geef je telefoonsoftware een nieuw likje verf. Dit zijn de beste Android apps en games van afgelopen week.

Lees verder na de aankondiging.

1. Dit is de baas

Wat zou je doen als je één dag president van de Verenigde Staten was? Ik hoop dat je de grondwet niet wijzigt, zodat je nooit terecht hoeft voor je misdaden. Dat is echter precies wat je gaat doen in Dit is de baas. In dit spel kruip je in de huid van een baas die veel te doen heeft.

Ondanks je criminele verleden ben je erin geslaagd de hoogste president van het land te worden. Er hangt echter een mogelijke gevangenisstraf boven je hoofd, dus het is tijd om de wet te veranderen, zodat je levenslange immuniteit kunt genieten. Ondertussen heb je te maken met “alledaagse” zorgen als nieuwe wetten, diplomatieke rellen en toespraken.

Dit is de baas

Handige Spelletjes

2. Controleer je ticket

Er is steeds minder nepgeld in omloop, maar De Nederlandsche Bank onderschepte vorig jaar ruim 26.000 valse biljetten. Om ervoor te zorgen dat mensen hun papiergeld gemakkelijk kunnen controleren op echtheid, hebben ze Check je note uitgegeven. Deze app gebruikt de camera van je smartphone om aantekeningen te controleren.

De beste Android-apps en -games van deze week Check je ticket

Het werkt gewoon. Leg het valse bankbiljet eenvoudig op de toonbank, waarna de cheque foto’s maakt van uw bankbiljetten. Deze snapshots worden vervolgens vergeleken met echt papiergeld. Als er weinig overeenkomsten zijn, geeft de applicatie aan dat de facturen mogelijk nep zijn. Bij twijfel over de aanvraag wordt u gevraagd de nota niet te accepteren. Het controleren van je ticket is gratis.

3. Geen Launcher

Niets vertegenwoordigt een nieuw technologiemerk van Carl Pei, mede-oprichter van OnePlus. Ze brachten eerder oordopjes uit, genaamd Nothing Ear (1), en al snel was het tijd voor de telefoon. Om alvast in de stemming te komen voor Nothing Phone (1), kun je de toestelsoftware daadwerkelijk gaan gebruiken.

Geen Launcher

Niets Launcher verandert het ontwerp van uw smartphone. Na installatie zien de pictogrammen er anders uit, evenals de achtergrond en het lettertype. Je hebt een Android-telefoon met minimaal Android 11 nodig om de app te downloaden. Het is nog onduidelijk wanneer Nothing Phone (1) uitkomt.

Geen launcher (bèta)

Niets beperkte technologie

4. Zaryo

Ben je stiekem verslaafd aan de telefoon? Zario kan u mogelijk helpen het probleem op te lossen. Deze app probeert ervoor te zorgen dat je minder ongewenste schermtijd hebt. Zario doet dit niet door grenzen te stellen, maar door je te helpen je eigen gedrag te begrijpen.

Beste apps van de week Zario

De app geeft je een aantal dagelijkse commando’s om ervoor te zorgen dat je je meer bewust bent van je schermtijd. We moedigen je bijvoorbeeld aan om in een cirkel te lopen in plaats van eindeloos te swipen, waarna je wordt beloond met punten. Zo zal de intentie in de loop van de tijd zien welke activiteiten “ontvangen” om de schermtijd te verminderen.

Ben je op zoek naar meer geweldige Android-apps en -games?

More from Madison Garrett
Zuid-Korea heeft een grafsteen gewijd aan Internet Explorer: ‘A Love-Hate Affair’
Young besteedde ruim 300 euro aan de grafsteen, die onder meer het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *