Buddha Purnima 2022 Images & Vesak Day HD Wallpapers Online Gratis download: Wish Happy Buddha Jayanti met WhatsApp-berichten, citaten, groeten GIF

Op 16 mei wordt Boeddha Purnima 2022 gevierd. Ook bekend als Buddha Jayanti of Buddha’s Birthday, wordt dit feest elk jaar gevuld met verschillende leuke festiviteiten en religieuze vieringen. De dag van de volle maan wordt in de meeste landen gevierd in de hindoe-maand Vaishakh en de Boeddha Purnima-viering is een zeer gedenkwaardige viering voor volgelingen van het boeddhisme over de hele wereld. Mensen wonen vaak de Purnima Boeddha-viering bij door te delen Happy Purnima Buddha Wishes 2022, Buddha Purnima Groeten en Berichten, Boeddhabeelden en Wallpapers, Happy Buddha Jayanti 2022 WhatsApp-stickers, Facebook-statusafbeeldingen en meer tussen familie en vrienden. Het delen van de leer van Gautam Boeddha in de vorm van citaten en afbeeldingen van Gautam Boeddha is ook een wijdverbreide praktijk.

Hoewel de exacte datum van Boeddha’s verjaardag varieert met verschillende maankalenders, wordt deze elk jaar in april of mei gevierd. In India en het grootste deel van Zuid-Azië wordt de verjaardag van Boeddha gevierd op de dag van de volle maan in de maand Vaishakh, vandaar de naam Boeddha Purnima. Het wordt vaak gevierd als een verlengstuk van de feestelijke viering van Vesak in Zuid- en Zuidoost-Azië. Vesak herdenkt de reis van Gautam Boeddha, die leidde tot zijn verlichting.

De viering van Boeddha Purnima varieert ook in verschillende landen. In India wordt Boeddha Purnima vooral gevierd in de districten Sikkim, Ladakh, Arunachal Pradesh, Bodh Gaya, Laol en Spiti, Kenur en verschillende delen van Noord-Bengalen zoals Kalimpong, Darjeeling, Kursong en Maharashtra (waar 77% van alle Indiase boeddhisten wonen ). Terwijl we ons voorbereiden om deze dag te vieren, zijn hier enkele leringen van Gautam Boeddha in de vorm van Gautam Boeddha-citaten, Happy Buddha Purnima 2022-wensen, Boeddha Purnima-groeten en -berichten, Boeddha-afbeeldingen en achtergronden, Happy Buddha Jayanti 2022 WhatsApp-stickers en Facebook-statusafbeeldingen die u kunt delen met familie en vrienden.

READ  Alles wat u wilde weten over Gen Z, maar niet durfde te vragen

Happy Buddha Purnima (bestandsfoto)

Het WhatsApp-bericht luidt: Moge Heer Gautam Boeddha obstakels en problemen uit ons leven verwijderen. Gelukkige Boeddha Jayanti voor jou en je geliefde familie.

Happy Buddha Purnima (bestandsfoto)

Het WhatsApp-bericht luidt: Moge het jaar gevuld zijn met liefde, licht, vrede en harmonie! gelukkig vesak

Happy Buddha Purnima (bestandsfoto)

Het WhatsApp-bericht luidt: Bodham Charnam Jachami, Om Mani Padme Hum. Fijne Boeddhadag

Happy Buddha Purnima (bestandsfoto)

Het WhatsApp-bericht luidt: Moge Heer Boeddha alle zonden, fouten en obstakels van je leven vernietigen. Geniet van de rust van Boeddha Jayanti

Happy Buddha Purnima (bestandsfoto)

Het WhatsApp-bericht luidt: Laten we op het religieuze feest van Vesak bidden voor vrede en harmonie voor de hele mensheid. Gelukkige Boeddha Purnima

Happy Buddha Purnima 2022-wensen: Vesak-berichten, groeten en achtergronden voor het vieren van heilige dag

Het is belangrijk op te merken dat Boeddha Purnima in verschillende delen van India als een feestdag wordt beschouwd. Dit was omdat Dr. PR Ambedkar deze suggestie deed en Boeddha Purnima tot een feestdag maakte. Bij deze wensen wij iedereen Happy Buddha Purnima 2022!

(Het bovenstaande verhaal verscheen voor het eerst in het laatste nummer op 16 mei 2022 07:38 AM IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com.)

Written By
More from Eda Greene
Met mobiele Android-controllers kunt u het meeste uit uw Microsoft Xbox Game Pass halen!
Ik voel je pijn als je een iPhone-gebruiker bent die van gamen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *