Mis deze geweldige snelle Xbox-games niet in Awesome Games Done Quick 2022

Geweldige games snel gemaakt in 2022 Het gaat goed, met een liefdadigheidsmarathon die de hele week loopt. schema Boordevol geweldige games — we hebben er al een paar gezien, en we waren amper 24 uur bezig op het moment van schrijven — dus we dachten dat we een aantal Xbox-gerelateerde hoogtepunten zouden uitkiezen om te bekijken.

Als u deze tracks niet rechtstreeks kunt vastleggen, komen VoD’s meestal aan op: GDQ YouTube-kanaal Over een dag of zo (ze beginnen net te verschijnen), dus je zult ze vrij snel kunnen inhalen. Tijden zijn onder voorbehoud, dus houd het schema in de gaten, deze getallen tussen haakjes zijn de geschatte eindtijden. Maar zoals altijd is er altijd een kans om in alle discretie een superschone tour te zien om een ​​live wereldrecord te behalen, of voor het ‘nooit eerder’-moment dat de poging doodt en onherkenbaar maakt. Fingers crossed eerder, want WR-marathons zijn altijd een hype!

Marathon: Durandal door tbcr (0:43:00) – 7:31AM UTC, dinsdag 11 januari

Schreeuwt om een ​​marathon in een marathon te zien, en het is een beetje verrassend om het op console te zien lopen als alle huidige runs op pc zijn gedaan. Runner tbcr legt in de originele gebeurtenisweergave uit dat «de XBLA-poort, met zijn verschillen in fysica, meer mogelijkheden biedt», dus het lijkt erop dat we Bungie’s voorganger van Halo op een aantal interessante en ongebruikelijke manieren zien scheuren.

Halo 5: Guardians door Distro (1:37:00) – 12:37AM UTC, donderdag 13 januari

Halo 5 Warzone 10. scherm

Over Halo gesproken, later in de week zullen we zien dat Halo 5: Guardians volledig wordt vernietigd door een van zijn beste spelers — Distro heeft daarna de op één na snelste legendarische tijd Hallo Runs Met gekke 1:16:33. Dat is ongeveer een half uur sneller dan de laatste verschijning van GDQ (ook door Distro) drie jaar geleden, dus verwacht hier veel nieuwe trucs en cheats te zien.

READ  Battlefield 4-spelers Xbox-spelers hebben gemeld dat gameservers plat liggen

Spider-Man 2 van Slyfincleton (1:01:00) – 7:52AM UTC, zaterdag 15 januari

Nauwkeuriger 2022 Spider-Man 2

Deze klassieke OG Xbox-game heeft het beste deel van 20 jaar gehad om te worden verbeterd tot bijna perfectie, maar verbazingwekkend genoeg is de concurrentie om de eerste plaats nog steeds hevig, met de beste nieuwe aanbiedingen die de afgelopen weken nog steeds worden gepost. Het was Slefinkelton wereldrecordhouder Sinds ongeveer twee jaar wordt hij steeds beter in zijn eigen tijd om de concurrentie voor te blijven. Wie kan er beter een pak aantrekken en pronken met de huidige status van deze favoriet bij de fans?

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom door SHiFT (0:55:00) – 14:26 uur UTC, zaterdag 15 januari

Vind je 2022 SpongeBob Xbox

Nog een originele Xbox-game, nog een prop voor snel afspelen en nog een keer afspelen uitgevoerd door Huidige wereldrecordhouderWe kunnen dus uitkijken naar alle gekke trucs die deze race ongelooflijk technisch en competitief hebben gemaakt. SHiFT heeft vorig jaar meer dan drie minuten aan echt geweldige tijd geschoren, dus dit moet behoorlijk speciaal zijn.

Halo: Combat Evolved by Chronos_R (1:17:00) – 19:06 pm UTC, zaterdag 15 januari

Aura-gevechten hebben de originele Xbox-lancering geëvolueerd

Ter gelegenheid van het late 20-jarig jubileum keert de originele Halo voor het eerst terug naar GDQ sinds de huidige wereldrecordhouder GarishGoblin hem liet zien tijdens Summer Games Done Quick 2017. Chronos . huidige PB Ongeveer 15 minuten sneller dan de vorige dankzij enkele subtiele nieuwe strategieën, dus we kijken ernaar uit om het Master Chief-debuut op een aantal indrukwekkende nieuwe manieren ontgrendeld te zien. Dit zal op de pc worden gedaan in plaats van op de console, zoals vaak het geval is omdat het meestal veel sneller is, maar het is nog steeds het vermelden waard — niets zegt Xbox zoals Halo tenslotte.

READ  Xbox Series X introduceert binnenkort nieuwe functies

Sekiro: Shadows Die Twice door Mitchriz (2:45:00) – 22:36 UTC, zaterdag 15 januari

1

Dit staat om een ​​aantal redenen niet op de lijst — er is niets speciaal Xbox aan Sekiro, de schatting is meer dan twee uur langer dan Snelste voltooiing, en ze spelen niet eens op console, om er maar een paar te noemen. Dus wat doe je hier? Nou, Michris gaat rennen Geblinddoekt. Alsof Sekiro nog niet stoer genoeg was. Absolute waanzin, en als een van de laatste ronden van het evenement, zou het een geweldig gezicht zijn om de marathon te helpen beëindigen.

Zou je een van deze indrukwekkende live races willen zien? Of misschien heb je er zelf een paar aan te bevelen uit je drukke schema? Laat het ons hieronder weten!

Written By
More from Vanessa Hale
De Master Collection komt in juni uit op pc, PS4, Switch en Xbox One
Dat maakten Koei Tecmo en Team Ninja bekend Ninja Gaiden: The Master...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *