Verbeterde beloningen en Xbox-serie

Verbeterde beloningen en Xbox-serie

Final Fantasy XIV: Update 6.57 introduceert premieaanpassingen en de Xbox-serie

Terwijl we vandaag, 13 februari 2024, dieper in de wereld van Eorzea duiken, hebben de ontwikkelaars van Final Fantasy Open beta.

Verlenging van beloningen: een nieuw tijdperk voor hoofdscenario-speurtochten

De beloningen voor enkele grote scenario-missies hebben een revisie ondergaan. Spelers kunnen nu uitkijken naar nog meer grote beloningen, waardoor hun reis door Eorzea nog bevredigender wordt. Eén van die veranderingen is de toename van het aantal kenmerkende komische edelstenen van Allagan om Khloe's lijn van wonderstaarten te voltooien, van 50 naar een indrukwekkende 300.

Bovendien is de wekelijkse limiet voor Allagan Comedy Stones verhoogd van 450 naar 900, waardoor spelers in een kortere periode meer beloningen kunnen verzamelen. Thaleia is ook toegevoegd aan Duty Roulette: Alliance Raids, wat een spannende nieuwe uitdaging biedt voor zowel veteranen als nieuwkomers.

Xbox-serie

De langverwachte open bèta voor de Xbox Series Xbox-gamers kunnen zich nu onderdompelen in de verbluffende wereld van Eorzea en genieten van verbluffende gamebeelden en soepele prestaties, dankzij de krachtige mogelijkheden van de Xbox-serie

De open bèta biedt single sign-on-authenticatie, waardoor spelers hun Xbox Live-inloggegevens kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de game, evenals de optie om hun Xbox-gametags en -pictogrammen weer te geven aan andere Xbox-series De ontwikkelaars hebben ook verschillende resolutieopties, muis- en toetsenbordbedieningen en Xbox-prestaties geïmplementeerd, waardoor een verbeterde game-ervaring voor Xbox-gebruikers wordt gegarandeerd.

Field of Glory (Vernietiging) Veranderingen: Vereenvoudigd slagveld

In een poging om de spelerservaring te verbeteren, zijn de extra exemplaren van Old Sharlayan, Radz-at-Han en Thavnair verwijderd uit Fields of Glory (Shatter). Deze wijziging is bedoeld om de servercongestie te verminderen en de onderhoudsduur te verkorten, waardoor een soepelere gameplay voor alle Eorzean-krijgers wordt gegarandeerd.

READ  Xbox Cloud Gaming ziet er echt geweldig uit voor lunchpauzes

Terwijl we de steeds evoluerende wereld van FFXIV blijven verkennen, is het duidelijk dat de ontwikkelaars zich inzetten voor het leveren van een boeiende en meeslepende ervaring voor spelers op alle platforms. Met de komst van Update 6.57 en de Xbox Series X|S Open Beta heeft de toekomst van Eorzea er nog nooit zo rooskleurig uitgezien.

Houd ons in de gaten voor meer updates over de komende patch 6.58, die naar verwachting in maart 2024 zal verschijnen en die het einde zal markeren van de ondersteuning voor DirectX en 32-bits Windows. Laat ons in de tussentijd uw mening weten over de nieuwste wijzigingen en functies in de reacties hieronder.

Dus terwijl de zon op een andere dag in Eorzea ondergaat, kunnen we niet anders dan opgewonden zijn en anticiperen op de avonturen die ons te wachten staan. Met Update 6.57 en de Xbox-serie

Let op: Beloningsaanpassingen en de Xbox-serie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *