mis geen enkele aanbieding met deze app

Als je graag op koopjes jaagt, kun je echt niet zonder de Pepper.com-app. In deze uitleg vertellen we je hoe je het maximale uit de app kunt halen.

Je kunt natuurlijk niet bijhouden waar er allerlei koopjes te vinden zijn. Er zijn aanbiedingen, kortingscodes en – als je geluk hebt – een prijsfout die zal worden gerespecteerd. Een handige app om geen koopje te missen is Pepper.com, niet te verwarren met datingplatform Pepper.

Het mooie van Pepper.com is dat gebruikers de aanbiedingen zelf invullen. Die komen ze tegen tijdens het winkelen, zien ze ergens online of hebben een trucje ontdekt om extra korting te krijgen. Andere gebruikers kunnen aangeven of ze deze deal leuk vinden. Als veel gebruikers dat doen, wordt de aanbieding ‘hot’ en is de kans groter dat u deze ziet.

De app is pas overweldigend als je hem voor het eerst opent. Daarom helpen we je op weg en leggen we uit hoe je nooit meer een deal mist rond een specifieke categorie, of zelfs een heel specifiek product.

Lees verder na de advertentie.

1. Wat is heet, heter, heetst?

Termen als ‘hot’ en ‘hottest’ hebben natuurlijk alles te maken met de naam ‘Pepper’. Hoewel een hete peper niet altijd voor een prettige ervaring zorgt, is een hete deal het beste.

Elke deal heeft een plus en een min, waarmee gebruikers de temperatuur kunnen regelen. Als iemand de deal niet zo bijzonder vindt, geven ze een minpuntje. Een mooie deal krijgt een pluspunt. Als een deal meer pluspunten krijgt, stijgt de temperatuur en wordt de deal heter.

READ  Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#33 - 2021)

2. Dit zijn de verschillende tabbladen

In de app heb je de tabbladen ‘heetste’, ‘heet’, ‘nieuw’ en ‘besproken’. Met ‘hottest’ zie je altijd de hotste deals van het moment. Je kunt dan in het kleine menu bovenaan kiezen of ‘het moment’ vandaag, deze week, deze maand of altijd is. Dus je moet op dit tabblad kijken als je zeker wilt zijn dat je geen hele goede deals misloopt. Onder het tabblad ‘Hot’ vind je recente hot deals.

Als u niet wilt wachten tot andere gebruikers deals als hot of niet markeren, gaat u naar het tabblad ‘Nieuws’. Hier ontdek je alle deals die zojuist zijn toegevoegd. Onder ‘Besproken’ zie je deals met veel reacties. Waarom je daar zou zoeken, is een raadsel, want de gemiddelde kwaliteit van de reacties op Pepper.com maakt je niet gelukkig.

3. Zo filter je op categorieën

De kans is groot dat u niet in letterlijk alle deals geïnteresseerd bent. Misschien wil je gewoon de smartphones in de gaten houden, of hou je echt van games. Dan hoef je geen deals te zien over kinderkleding of chocolade. Daarom kun je bovenaan de app op ‘alle deals’ tikken en vervolgens een categorie kiezen. Kies bijvoorbeeld voor ‘Gamen’ of ‘Telecom en internet’. Alle eerder besproken tabbladen werken dan exact hetzelfde, maar alleen binnen de door u gekozen categorie.

4. Op deze manier krijgt u een melding wanneer uw product in de uitverkoop is

De handigste functie van de app is om een ​​melding te ontvangen wanneer een product waarin u geïnteresseerd bent in de uitverkoop is. Ga hiervoor naar de bel bovenaan het scherm, log in en selecteer ‘alerts’.

READ  Download de gratis Android app van Androidworld op je smartphone

Vervolgens voegt u ‘DealAlerts’ toe door een product of een groep te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld ‘PlayStation 5’ zijn, maar ook ‘gamecomputer’ of ‘console’, of zelfs algemener ‘gaming’. Per DealAlert kun je aangeven of je alleen een notificatie wilt ontvangen als het aanbod ‘warm’, ‘hot’ of ‘super hot’ is. Zet je de alert op ‘hot’ of ‘super hot’, dan weet je zeker dat je niet te veel notificaties krijgt, maar alleen als de deal er echt toe doet.

5. Plaats uw eigen deals

Als je ingelogd bent, kun je ook zelf meedoen aan de app door deals te plaatsen en deals een min of een plus te geven. Tik op het plusteken in de app om een ​​deal toe te voegen. Vergeet niet de juiste informatie bij de hand te hebben. Denk hierbij aan een link naar het product, een afbeelding, de prijs, of er gratis verzending is, een omschrijving en nog wat andere zaken. Opmerking: de Pepper.com-community kan kritisch en gemeen zijn.

Download Pepper.com

De Pepper.com-app kan gratis worden gedownload in de Play Store via de onderstaande link.

Pepper.com – Kortingscodes, deals, aanbiedingen

Peper

Meer tips om geld te besparen

De hele maand staat Android Planet geld sparen. Lees onze tips over hoe u kunt besparen op uw digitale abonnementen en hoe u met uw mening PlayStore-tegoed kunt verdienen. Lees alle artikelen in het overzicht.

Dit maandelijkse thema wordt gesponsord door Oppo. Oppo heeft geen invloed op de inhoud van de artikelen die door de redactie van Android Planet worden gepubliceerd.

READ  'Harde klap' voor Leidse horeca: 'Het houdt ergens op'
More from Madison Garrett

Na melding in CoronaMelder testen zonder klachten

Na melding in CoronaMelder testen zonder klachten – 01-12-2020 Iedereen die een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *