De onderbreking van Destiny 2 nadert, dus voltooi de inhoud van jaar 5 snel

De downtime van Destiny 2 betekent dat spelers minder dan een week hebben om premium seizoenscontent uit Jaar 5 af te ronden, aangezien de FPS 24 uur voorafgaand aan de releasedatum van Destiny 2 Lightfall offline gaat. Dit betekent dat de Guardians een inhaalslag willen maken Lot 2 Verhaalinhoud, het voltooien van seizoensgebonden exotische missies en het bewerken van godenlijsten voor seizoenswapens moeten er rekening mee houden dat ze tot maandag 27 februari 06.00 uur PT / 9.00 uur ET / 14.00 uur UTC de tijd hebben om dit te doen voordat ze worden. Het spel is een hele dag donker .

Lightfall en de aankomende Destiny 2 seizoen 20-inhoud zullen naar verwachting de lei van veel van de huidige seizoensinhoud van de game wissen. Zelfs als spelers betalen voor de Lightfall DLC en alle seizoenscontent van Jaar 5, is het onwaarschijnlijk dat ze de wekelijkse verhaalmissies kunnen spelen nadat Lightfall is gelanceerd. Bungie associeert dergelijke inhoud doorgaans met het seizoensgebonden inhoudsmodel van de game. Als zodanig was historisch seizoensgebonden verhaalinhoud alleen beschikbaar vanaf de release tot het einde van de spelcyclus van het jaar, die in dit geval begon met de lancering van The Witch Queen DLC en 24 uur voor de lancering van Lightfall zou eindigen.

Bungie vertelde dat vanaf de lancering van Lightfall sommige exotische missies, zoals Operation: Seraph’s Shield van Revision Zero’s buitenaardse missie, deel zullen uitmaken van multiplayer als onderdeel van roterende Destiny 2-achtige exotische missies Nightfall, kerker en raid rotators. Door de toevoeging van een wisselende exotische queeste kunnen spelers deze unieke queestes gedurende jaar 6 uitproberen en zouden ze deze exotische wapens moeten kunnen verdienen als ze deze nog niet in jaar 5 hebben verdiend. Het kan echter zijn dat spelers enkele weken moeten wachten op specifieke queestes om beschikbaar te komen en als gevolg daarvan wil je misschien proberen dergelijke inhoud te voltooien voordat Lightfall volgende week wordt gelanceerd.

READ  De uitgever van Sinking City verdedigt zijn beslissing om een ​​"geremasterde" versie van het spel op Steam te zetten

Hoewel Bungie ook heeft gedeeld dat sommige Battlegrounds zullen worden toegevoegd aan de Vanguard Ops-afspeellijst en dat het Mars Heist-slagveld speelbaar zal zijn als Nightfall, zullen spelers waarschijnlijk niet de kans krijgen om deze activiteiten in hun vrije tijd te vermalen om seizoensbeloningen te verdienen. Hetzelfde geldt voor seizoensactiviteiten zoals de Nightmare seizoen 17-insluiting, die tijdelijk of permanent uit het spel kan worden verwijderd.

Uiteindelijk betekent dit ook dat spelers die op zoek zijn naar bepaalde wapens, munten en andere beloningen die uit deze activiteiten vallen, dit misschien willen doen voordat Bungie hun beschikbaarheid in het spel verandert. Het is onduidelijk of seizoenswapens van jaar 5 nog steeds beschikbaar zullen zijn na Lightfall en hoe spelers ze kunnen verdienen als ze dat zijn, dus Guardians die op het laatste moment een God-roll willen bemachtigen, willen misschien de moeite nemen terwijl ze weten dat ze dat nog kunnen.

Voor de Guardians die een inhaalslag willen maken voordat het seizoen voorbij is, Reddit-gebruiker Atomsck Deel een mentor In-game seizoensbasiscontent voor jaar 5 om te proberen deze voor de sluitingstijd te voltooien. De gids bevat overzichten van seizoensmissies, exotische missies en onmisbare legendarische wapens.

Met minder dan een week te gaan tot de lancering van Lightfall en Bungie’s introductie van de Destiny 2 Strand-subklasse, valt er nog veel te ontdekken in Destiny 2 Seizoen 2.

Written By
More from Max Mcgee
Epic Games Store voegt gratis Ancient Cloud Game Platform Antstream Arcade toe
De Epic Games Store is het bepalende platform voor pc-games geworden en...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *