MK11 Aftermath onthult dat Mortal Kombat vs DC Universe eigenlijk Canon is

Universums komen samen als NeatherRealm en de Mortal Kombat 11: Aftermath DLC onthullen dat het DC Universe feitelijk deel uitmaakt van de canon over de MK11.

De Mortal Kombat -serie is een hoofdbestanddeel van het vechtgame-genre sinds het debuut in 1992. De serie zit vol met diepgaande kennis en heeft samengewerkt met verschillende bedrijven om gastvechters op te nemen. Deze omvatten Mortal Kombat 11 is RoboCop en Terminator T-800, maar misschien wel de meest prominente medewerker van de serie is DC Comics – en MK11 onthult de meest directe crossover van de franchises, Mortal Kombat vs.DC Universe, is eigenlijk canon.

NetherRealm heeft niet alleen DC-tekens in meerdere Mortal Kombat games als gast-DLC-personages, inclusief Spawn in Mortal Kombat 11heeft zijn samenwerking met Warner Bros ook geleid tot games zoals Mortal Kombat vs.DC Universe, Onrecht: goden onder ons, en Onrecht 2. Terwijl Mortal Kombat vs.DC Universe wordt beschouwd als een van de MK de slechtste games van de franchise door veel fans en het leek alsof het slechts een eenmalige crossover voor fanservice was, Mortal Kombat 11‘s Nasleep DLC onthult dat het eigenlijk canon is.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Verwant: NetherRealm Studios werkt aan meer dan alleen Mortal Kombat

In de Mortal Kombat 11: Aftermath DLC, er is een scène waar Raiden en Liu Kang discussiëren over de vraag of ze Shang Tsung moeten vertrouwen. Deze scène lijkt griezelig op een scène in Mortal Kombat vs.DC Universe. Spreken tegen Ars Technica, Dominic Cianciolo, verhaal- en voice-overregisseur bij NetherRealm Studios, onthulde dat het terugbellen naar deze scène met opzet was gedaan om aan te geven dat de gebeurtenissen in Mortal Kombat vs.DC Universe zijn canon. Cianciolo zei dat ontwikkelaars uitgaan van de gebeurtenissen die plaatsvonden in de crossover gebeurde in een van de vele eerdere tijdlijnen van Kronika,” en dat “ze dacht duidelijk dat het een vergissing was, want ze rolde het terug en gooide het weg.

READ  Star Wars: Old Republic-uitbreiding uitgesteld tot volgend jaar
Mortal Kombat vs DC Universe Scorpion Batman

Het terugbellen Mortal Kombat 11: Aftermath is niet het enige dat maakt Mortal Kombat vs.DC Universe canon. De Nasleep DLC kwam ook met DC-schurk The Joker. Joker was een personage in Mortal Kombat vs.DC Universe. In Mortal Kombat 11, Joker heeft verschillende dialooginteracties met verschillende MK vechters, waaronder Scorpion, Kabal, Shang Tsung en Cassie Cage, die verwijzen naar het oudere crossover-spel. Iedereen behalve Cassie Cage kent en herinnert zich Joker van Mortal Kombat vs.DC Universe, wat verder de opname van het spel in Mortal Kombat overlevering.

Het lijdt geen twijfel dat NetherRealm zal blijven werken met DC en andere populaire series om meer gastpersonages aan toe te voegen Mortal Kombat 11 en verder. In feite een gastpersonage (of misschien zelfs karakters) kunnen worden opgenomen in de De volgende Mortal Kombat 11 DLC, samen met het terugkeren Mortal Kombat karakters die niet zijn opgenomen in Mortal Kombat 11 bij lancering of in Nasleep.

De volgende: Sony kan Batman: Arkham, Mortal Kombat-uitgever WB Interactive overnemen

Bron: Ars Technica

DND Alle Dragon-typen True Lesser Explained

Hoeveel soorten echte draken zijn er in Dungeons & Dragons


Over de auteur

More from Madison Garrett
William & Mary vs.Virginia – Game Recap – 22 december 2020
CHARLOTTESVILLE, Va. – – Trey Murphy III en zijn teamgenoten uit Virginia...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *