Rovio’s CEO Kati Levoranta verlaat het bedrijf eind 2020 – Raad van Bestuur begint met zoeken naar nieuwe CEO Helsinki Stock Exchange: ROVIO

Rovio Entertainment Corporation Stock Exchange Release 5 oktober 2020 om 9.05 uur EEST

Rovio’s CEO Kati Levoranta verlaat het bedrijf eind 2020 – Raad van Bestuur begint met zoeken naar nieuwe CEO

Kati Levoranta zal haar functie als CEO van Rovio Entertainment Corporation verlaten. Levoranta zal haar functie blijven uitoefenen tot eind 2020. De Raad van Bestuur zal beginnen met het zoeken naar een nieuwe CEO.

“Kati bekleedt al jaren een sleutelpositie in veel gebieden van Rovio’s ontwikkeling. Tijdens haar tijd als CEO heeft het bedrijf systematisch strategisch en operationeel werk verricht om zijn zakelijke focus aan te scherpen, de game-business te ontwikkelen en het merk Angry Birds te koesteren. Onder de vastberaden leiding van Kati werd Rovio ook aan de beurs genoteerd. Zoals Rovio in zijn halfjaarlijks financieel overzicht 2020 meldt, bevinden de ontwikkeling van het resultaat en de cashflow van het bedrijf zich op een goed niveau en is de balans sterk. Kati’s meest inspirerende persoonlijkheid en sterke rol als supervisor kwamen ook tot uiting in de tevredenheid van het personeel. Namens de hele Raad van Bestuur wil ik Kati bedanken voor haar inzet en haar waardevolle werk voor Rovio, en haar het allerbeste wensen voor de toekomst ”, zegt Kim Ignatius, voorzitter van de Raad van Bestuur van Rovio.

“De jaren bij Rovio, eerst als Chief Legal Officer, daarna in de verkoop en vanaf begin 2016 als CEO, waren buitengewoon inspirerend en lonend. Ik heb de kans gehad om te werken met topprofessionals in de game-industrie in een zeer internationale omgeving. Daarnaast ben ik omringd door een groep getalenteerde en gepassioneerde Rovio-medewerkers en ondersteunende leidinggevenden. We zullen tot het einde van het jaar nauw blijven samenwerken, en dan wordt het tijd dat ik iedereen bedank voor de uitstekende samenwerking ”, zegt Kati Levoranta, CEO van Rovio.

READ  Pitt organiseert woensdag Sint Franciscus in seizoensopener

ROVIO ENTERTAINMENT CORPORATION

Meer informatie:
Kim Ignatius, voorzitter van de raad van bestuur
[email protected]
Mediabalie tel. +358 40485 8985

Distributie:
Nasdaq Helsinki
Belangrijkste media
https://investors.rovio.com/en

Rovio in het kort

Rovio Entertainment Corporation is een wereldwijd, mobiel gamesbedrijf dat mobiele games maakt, ontwikkelt en publiceert, die tot nu toe meer dan 4,5 miljard keer zijn gedownload. Rovio is vooral bekend van het wereldwijde merk Angry Birds, dat in 2009 begon als een populaire mobiele game en sindsdien is geëvolueerd van games naar verschillende entertainment- en consumentenproducten in merklicenties. Tegenwoordig biedt Rovio meerdere mobiele games en animaties aan en produceerde het The Angry Birds Movie in 2016. Het vervolg, The Angry Birds Movie 2, werd uitgebracht in 2019. Rovio heeft zijn hoofdkantoor in Finland en de aandelen van het bedrijf staan ​​vermeld op de hoofdlijst van NASDAQ Helsinki beurs met de handelscode ROVIO. (www.rovio.com)

Written By
More from Eda Greene
Download Red Dead Redemption 2: downloaden naar pc, minimale en aanbevolen systeemvereisten
Het actie-avonturenspel Red Dead Redemption 2 werd in 2018 gelanceerd als een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *