Hier is hoe lang het duurt om het spel te verslaan

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd is nu beschikbaar, en oude fans van de franchise vragen zich misschien af ​​hoe lang het duurt voordat de game is voltooid. Het platformavontuur van Activision en ontwikkelaar Toys for Bob zou de meeste spelers ongeveer acht uur in beslag moeten nemen, afhankelijk van hoeveel tijd ze op elk niveau besteden en of ze al dan niet alles voltooien wat er in het avontuur te beleven valt. Dit heeft natuurlijk een aanzienlijke impact en spelers kunnen op zijn minst een verdubbeling van de tijd verwachten als ze van plan zijn om 100% voltooiing te behalen. Crashfans wachten al geruime tijd op een nieuwe game in de serie, dus misschien willen ze hiervan genieten!

De laatste geheel nieuwe Crash Bandicoot-game die op consoles verscheen was Crash Nitro Kart 2, die in 2010 werd uitgebracht. In de afgelopen jaren heeft het personage remakes gezien van enkele van zijn meer innemende games, waaronder Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy en Crash Team Racing Nitro-Gevoed. Botsing Bandicoot 4is echter een geheel nieuw avontuur met het personage in de hoofdrol. Als zodanig zouden fans blij moeten zijn te horen dat de game een redelijk vlezige zoektocht biedt! Om het spel te voltooien, moeten spelers 43 hoofdniveaus voltooien.

Een van de meest interessante dingen over Crash Bandicoot 4 is het feit dat het in totaal vijf speelbare personages bevat. In de hoofdniveaus besturen spelers Crash of Coco. Afwisselende tijdlijnniveaus geven spelers echter de controle over Dr. Neo Cortex, Dingodile of de nieuwe kijk van het spel op Tawna. Terwijl Crash en Coco op dezelfde manier spelen, bieden de andere drie personages onderscheidende speelstijlen, die franchisefans zouden moeten opwinden. Last but not least biedt het spel Flashback-levels en N. Verted-levels. Door deze te ontgrendelen, zal de tijd die spelers aan het spel besteden zeker toenemen.

READ  Een bevredigende sprong voor consoles van de volgende generatie

Met meerdere speelbare personages en een zoektocht met een overvloed aan dingen om te zien en te doen, Crash Bandicoot 4: het wordt tijd misschien wel de ervaring waar fans van de franchise lang op hebben gewacht. De game is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. U kunt al onze eerdere berichtgeving over Crash Bandicoot 4 hier.

Ben je uitgecheckt? Crash Bandicoot 4: het wordt tijd? Wat vind je tot nu toe van het spel? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

Written By
More from Vanessa Hale
De Xbox Series X zou een andere grote exclusiviteit moeten zijn
Microsoft koos vermoedelijk een andere exclusieve basis voor de Xbox Series X...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *