MMORPG Bless Unleashed bereikt na één weekend de top tien op Steam

Het is een goed moment om een ​​MMO te zijn, niet World of Warcraft. Terwijl WoW-spelers blijven zoeken naar alternatieven, Final Fantasy XIV records vestigde, maakte Amazon’s New World een enorme impact in bèta, en nu stromen spelers toe naar Bless Unleashed, een remake van de geannuleerde Bless Online.

Bless Unleashed bereikte Steam op 6 augustus en eerder vandaag bereikte de game een piek van 73.766 gelijktijdige spelers, zoals SteamDB aanbiedingen. Dat maakt het de 10e grootste game op Steam in de afgelopen 24 uur, ingeklemd tussen Rainbow Six Siege en eeuwige favorieten van Warframe.

Bless Unleashed is een vernieuwde versie van Bless Online, die werd gelanceerd in 2018 en geannuleerd in 2019. (De originele versie overtrof de spelerspiek van de lanceringsdag met 34392) niet. Het is de eerste keer dat het beschikbaar is op pc.

Vroege gebruikersrecensies voor Unleashed waren gemengd, waarbij spelers de inkomsten van de game “pay-to-win” noemden, vooral omdat de functies van de game PvP op niveau 30 dwongen.

Voor meer gratis pc-games kun je deze link volgen.

{“plan: {“page: {“content”: {“title: “MMORPG Bless Unleashed bereikt top tien op Steam na één weekend”, “type”: “news”, “category”: “race-Unleashed” }, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: “”, “title”: “Bless Unleashed”, “genres” :[]}}}}

READ  CD Projekt heeft zojuist The Witcher 4 en Cyberpunk 2 aangekondigd zonder ze daadwerkelijk aan te kondigen
Written By
More from Max Mcgee

The Walking Dead en Ironcast blijven gratis op pc

Op het eerste gezicht is het gemakkelijk om te wijzen en te...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *