Mobiele strategiespel Game of Thrones: Conquest voegt 30 tekens toe in grote update | Lidwoord

Warner Bros.Games en HBO hebben een grote update uitgebracht voor Game of Thrones: Conquest, die meer dan 30 iconische personages uit de Emmy Award-winnende show in de game introduceert als Heroes, elk met hun eigen unieke vaardigheden en statistieken, klaar om te gebruiken hun kenmerkende vaardigheden tot uw beschikking.

De Heroes-monteur voegt een nieuw element van gameplay-complexiteit toe, aangezien het de machtsverhoudingen binnen Westeros beïnvloedt, aangezien enkele van de meest herkenbare personages, zoals Jon Snow, Daenerys Targaryen of Cersei Lannister, op het slagveld kunnen worden ingezet. De lijst met personages bevat ook favoriete ondersteunende personages van fans, zoals Hodor, Jaqen H’ghar en … Hot Pie?

Je kunt helden verwerven via Summons, waarmee je Hero Relics en XP beloont. Eenmaal verworven, kun je dat personage ontgrendelen en beginnen met het upgraden van hun efficiëntie.

Je kunt ook je eigen Small Council vormen door deze personages toe te voegen aan zes open stoelen, waar je ze op marsen kunt sturen om de troepen te helpen of om andere overheidstaken uit te voeren. Je neemt weloverwogen beslissingen op basis van de sterke en zwakke punten van elk personage, als je dit met succes doet, kun je de overhand krijgen op het slagveld.

Game of Thrones: Conquest is ontwikkeld door Warner Bros. Games Boston, gebaseerd op de HBO-televisieserie die het culturele gesprek domineerde in de jaren 2010. Sinds de lancering in 2017 heeft de game meer dan honderd cumulatieve weken in de Top 25-hitlijsten van de App Store gestaan ​​en meer dan 20 miljoen downloads wereldwijd overtroffen, wat betekent dat het nog steeds populair is, zelfs na het einde dat fans ontevreden achterliet.

READ  NetDragon's Jumpstart lanceert nieuw Neopets Merchandise-licentieprogramma Hong Kong Stock Exchange: 0777

Je kunt Game of Thrones: Conquest downloaden van de iOS App Store of Google Play voor Android. Het is een gratis te spelen game met in-app-aankopen.

Als je graag strategiespellen speelt, hebben we een lijst met de beste die beschikbaar zijn op Google Play en die je misschien wilt bekijken.

Written By
More from Eda Greene

Ultimate Animal Collection Volledige mobiele game gratis download

Delen Tweet Delen Delen E-mail Zoo Tycoon is een bedrijfssimulatie gemaakt door...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *